Orsa - Dalarna vinter
alt
Enåbadet - Rättvik vinter
Moraparken - Dalarna vinter

Sesongplass om vinteren

Her lister vi opp alle destinasjoner som tilbyr camping i vintersesongen

Det er høytid for å planlegge vinterens campingsesong og eventyr. Oppdag et nytt sted eller en gammel favoritt. På flere av våre destinasjoner tilbyr vi sesongplasser også om vinteren ☃️

Kanskje du vil vintercampe med nærhet til klassiske vinteraktiviteter som skikjøring og skøyter, eller med nærhet til bypuls, museer og shopping. Uansett hva, så er det en destinasjon for deg med camping i vintersesongen. Hjertelig velkommen til å bli en vintersesonggjest du også!

Vintersesongen 23/24

Vintersesong - individuell pris
Kom og gå akkurat som du vil - hele sesongen! Nedenfor ser du alle destinasjonene som tilbyr vintersesong. Her finner du mer informasjon om priser og datoer.

Gulvlagring - 2095 kr
På de fleste destinasjonene kan du la tregulvet ditt bli igjen om vinteren. Lagring varierer mellom destinasjonene. Kontakt din destinasjon for mer informasjon.

Vinterlagring - 4195 kr
Et alternativ for deg som vil la hele utstyret stå igjen på destinasjonen om vinteren inkl. gulvlagring. På noen destinasjoner har du også muligheten til å bruke vognen under lagringen mot aktuell døgnpris. Kontakt din destinasjon for mer informasjon om hva som er mulig.

Er du interessert i lagring på en destinasjon som ikke har åpent om vinteren? På flere destinasjoner er muligheten der likevel! Kontakt destinasjonen du er interessert i for informasjon om hva som er mulig.

Norge

Vinterlige Norge kan være helt magisk! Vinteren 2023 bø på en herlig sesong, med mye snø og krispige vinterdager. Klikk på destinasjonene for å lese om våre fine vinterperler.

Sesongplasser i Norge kan ikke bookes online, dere får best info gjennom å ringe destinasjonens resepsjon, Bø - Telemark tlf nr.: (+47) 35 95 20 12 og Gol - Hallingdal tlf. nr.: (+47) 32 07 41 44. Det gjøres oppmerksom på at Gol - Hallingdal står i en spesiell situasjon etter at destinasjonen ble rammet hardt av flom august 2023. Det jobbes hardt med å få destinasjonen fin igjen, som byr på en del byggeaktiviteter fremover mot sommeren 2024. Det gies førsterett på sesongplass for de som ble rammet av flommen.

Nordlige Sverige

Opplev en ekte nordlig svensk vinter med snø, nordlys og fantastisk natur, eller noen av våre andre nordlige perler! Klikk på destinasjonen du er interessert i: lese mer om hva som finnes på campingplassen.

Ferie følelse hele vinteren gjennom

Hvorfor pakke sammen når sommeren er over? Camp hele året rundt som vintersesong gjest!

Midt-Sverige

Midten av Sverige er fullpakket med herlige destinasjoner; finner du din vinterdrøm her? Klikk på destinasjonen du ønsker å vite mer om.

Sør-Sverige

En vinter i sørlige Sverige er ikke dumt! Her har vi samlet noen perler med vinteråpent i år, klikk på destinasjonen din for å lese mer.

Interessert i vintersesongen?

Varmt velkommen til å nyte hele vinteren på en av våre vinterdestinasjoner.