Resort

Orsa – Dalarna

Bowlingvägen 1, 794 31 Orsa

Familiecamping langs Orsasjøens strand

Nyhet! Orsa er nå blitt en First Camp Resort, et helt nytt undermerke for deg som foretrekker det lille ekstra i ferien. Les mer her.

 

I vakre Orsa kan du feriere hele året! Her har vi noe for enhver smak, enten det er solskinn eller regn, med vårt brede utvalg av aktiviteter, restauranter, camping, hytter og herberger. Her finner du også populære Yessiland – den perfekte innendørsaktiviteten for hele familien! Yessiland inviterer til både lek, ugagn og eventyr i et fantasifullt miljø som får alle barnehjerter til å banke ekstra hardt. Og er du ute etter enda mer eventyr, er Leksand Sommarland bare en time unna. Her kan hele familien nyte en opplevelsespark med badeland, karuseller, motor- og actionaktiviteter.

 

Orsa lever opp til betegnelsen Dalarnas riviera. Beliggenheten på den grunne og kilometerlange bredden av Orsasjøen, med de blå fjellene som bakteppe, skaper en usedvanlig vakker utsikt. Campingplassen i Orsa er en favoritt for mange barnefamilier! Et ekte førsteklasses reisemål som tilbyr alt fra fargerike solnedganger til fartsfylte vannleker. I tillegg til den kilometerlange stranden er det et oppvarmet bassengområde med et sjørøverskip, et barnebasseng og en vannsklie. Campingplassen har også eventyrgolf, en isbar og en restaurant. I sommerukene 27 til 32 kan du være med på vårt rekordstore aktivitetsprogram med blant annet barneklubb, trening og underholdning.

 

På Orsa kan du velge mellom plasser i skyggen av furutrærne, en solrik plass rett ved stranden eller en lett tilgjengelig bobilplass. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et sted hvor været aldri står i veien for eventyr og avslapning!


Vi tilbyr

Husdyrvennlig
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Barnebasseng
Barneklubb
Basketball
Eventyrgolf
Kanoutleie
Langrenn
Lekeplass
Strand og bading
Strandvolleyball
Sup
basseng
Sykkelutleie

Praktisk informasjon

Öppettider
First Camp Orsa – Dalarna har åpent året rundt. Enheter som restaurant og butikk har varierende åpningstider avhengig av sesongen.

 

Destinasjonen er bemannet
Personale finnes på området i åpningstiden.

 

Butik
Butikken er åpent ved resepsjonens åpningstid

 

Orsa Bowling & McGregors sportsbar
På campingen finnes bowlinghall og sportsbar, mer informasjon og bestilling på Orsa Bowling.


Åpningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00

Mer om Orsa - Dalarna

På vår destinasjon finnes det meste for et vellykket besøk, god mat og morsommer aktiviteter.