alt
alt
alt
alt

Når møtedagen blir til en opplevelse!

Små eller store grupper, vi ønsker alle velkomne. Sammen med dere skreddersyr vi en opplevelse i det miljøet dere ønsker å være i. Vi har destinasjoner nært naturen med alt det den innehar; fjell, sjø, vann, grønne lunger, stier, svaberg... noen destinasjoner er så heldige at de kan berike seg med alt dette.

Vi har erfaring med å ta i mot ulike type grupper som både vil styrke sin teamfølelse, arrangere utstillinger, feire bursdag, holde treningsleir, feire sommeren sammen som en avslutning på et skoleår... ja valget hos oss er mange. Det har blant annet å gjøre med vår helige belligenhet på våre destinajoner, og vårt flotte verstkap og gjøre. Med slike fine omgivelser vi har kan vi fortelle at både femkamp, fortballcup, valpetreninger og bryllup har blitt arrangert med veldig gode skussmål ;)


Treningsleir

Fotball, orientering, svømming, ski og skiskyting er noen eksempel på treningsleir vi har hos oss.

Skoleklasser

Teambuilding i starten av et semester for å bygge relasjoner gir mange fordeler utover skoleåret er. Godt samarbeid kan føre både til bedre trivsel, inkludering og gode venner. Herlig avslutning for sommeren er også noe vi gjerne vil fremme.

Hundetreff

Flere av våre destinasjoner passer perfekt for utstillinger, konkurranser, valpetreff og treningsleir.

Bryllup, dåp, jubileum og konfirmasjon

Med nærhet til naturen, og store fine områder er vi et herlig alternativ for feiring av det som feires kan :) Mange har satt stor pris på den muligheten vi har gitt dem angående feiring av både jubileum, bryllup og konfirmasjon.

Fiske

Vi har god erfaring med å arrangere fiskekonkurranser og kan til og med tilby fiskeguider på flere av våre destinasjoner. Til og med egen godt utstyrt fiskebutikk kan du finne hos noen av våre destinasjoner.


Liten eller stor gruppe? Vi tilrettelegger, uansett størrelse.

Uavhengig om dere er en gruppe på 12 personer eller en større gruppe på 1200 personer så ønsker vi å tilrettelegge slik at opplevelsen passer dere. Fyll inn interessemeldingen nedenfor så tar vi kontakt. Dere kam også sende en epost til group.conference@firstcamp.no eller ring telefonnummer: + 47 38 36 36 00. Vi ser frem til å samarbeide med dere.

Bestillings- og betalingsbetingelser for Gruppe & Konferanse finner du her.

Her kan dere se noen av våre destinasjoner som er tilpasset grupper

Ønsker dere og samles i eventyrlige Norsjø, naturnære Bø med klatrepark som nærmeste nabo, Gol som har belligenhet midt mellom majestiske fjell, eller vil dere oppleve det vakre landskapet ved Skånes østkyst? Sjekk ut noen av våre destinasjoner her. Enda flere destinasjoner får du innblikk i om du kontakter oss via epost på group.conference@firstcamp.no

Interessemelding gruppe

Kontaktopplysninger