ENKEL OG LETT

Bestill ditt opphold med Flex for litt mer frihet

Mer frihet og fleksibilitet? Bestill ditt campingopphold med Flex

Mer frihet med flex og bas

I andre reisebransjer som fly og tog kan man velge mellom å bestille den billigste billetten og ikke kunne av- eller ombestille, eller å bestille en fleksibel billett som kan avbestilles rett før reisen. Men innen camping har man ikke hatt samme type fleksibelt produkt – før nå!

Vi er den første campingkjeden i verden som nå lanserer et fleksibelt produkt, Flex, som koster litt mer enn Bas, men som gjestene kan avbestille – uansett grunn – frem til kl. 15 dagen før ankomst. Vi prøver alltid å ligge i forkant for at du som gjest skal få den best mulige opplevelsen, og vi håper at gjestene våre vil sette pris på denne bestillingsmetoden.

Hvordan fungerer egentlig Bas og Flex?

Når du skal bestille et opphold enten på nett eller via telefon, er det nå to måter å gå frem på, og flex- og basprisene er tilgjengelige på samtlige av campingplassene våre ☀️

Bas er det billigste bestillingsalternativet!

Bas er et godt valg hvis du vet nøyaktig når du skal komme og hvor lenge du skal bli. Når du bestiller Bas, har du ikke mulighet til å gjøre endringer i bestillingen eller å avbestille. Vi skal ha full betaling av leiebeløpet på forskudd ifølge bestillingsvilkårene. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å flytte betalingsdatoen, og bestillingen er personlig og kan ikke overdras eller leies ut til andre.

Flex er det fleksible bestillingsalternativet vårt!

Når du bestiller Flex, har du alltid mulighet til å avbestille eller foreta endringer i bestillingen frem til kl. 15:00 dagen før ankomst, uansett grunn. Ingen endringer kan foretas etter kl. 15:00 dagen før ankomst eller under oppholdet. Dette alternativet er bra hvis du for eksempel ønsker å bestille favorittstedet ditt langt i forveien, men er usikker på om du kan komme den dagen. Vi tilbyr ganske enkelt mer frihet i bestillingen.

Inge bestillingsavgifter blir tilbakebetalt ved avbestilling, men restbeløpet får du tilbake. Vi skal ha full betaling av leiebeløpet på forskudd ifølge bestillingsvilkårene. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å flytte betalingsdatoen, og bestillingen er også personlig og kan ikke overdras eller leies ut til andre.

Les mer om hvilket alternativ som passer best for deg i våre bestillings- og betalingsvilkår.