Norrrlands bästa campingar
alt
Norrlands bästa campingar
Björknäs - Boden

Nord-Sveriges beste campingplasser

Oppdag alle campingplassene i Nord-Sverige med vår guide ☀️

Med sine fantastiske fjell, herlige strender og spektakulære skoger, er Nord-Sverige en drømmedestinasjon for alle campingentusiaster. Vi tar deg med på en reise gjennom Nord-Sveriges mest fantastiske campingplasser gjennom alle årstider!

 • Bestill nå, betal senere med Klarna
 • Velg fleksibel booking hvis du er usikker
 • 5% poeng tilbake i First Camp Club

Campingplasser i Nord-Sverige - fra nord til sør:

1. Björknäs - Boden

På First Camp Björknäs - Boden venter en fredfull og vakker atmosfære rett ved vannet. Her kan du bo komfortabelt med alle fasiliteter du måtte trenge. Slip løs ditt indre vannvesen i det store bassengområdet med både treningsbaner og store vannsklier. Hvis du er konkurranseorientert, kan du også sikte ordentlig og vinne en boule-konkurranse. For mer eventyr kan du også leie SUP-er, kajakker, pedalbiler eller sykler.

 • Stort bassengområde
 • Aktivitetsprogram inkludert uker 27-32
 • Koselige hytter og campingplasser

2. Arcus - Luleå

Kombiner en avslappende campingferie fylt med eventyr for både voksne og barn på First Camp Arcus - Luleå! Her finner du en fredelig atmosfære og en vakker utsikt over elven, omgitt av en uslåelig natur. Opplev det spennende eventyrsbadet Arcusbadet og den populære og utfordrende klatreparken. Og ikke minst muligheten til å avslutte dagen med en forfriskende badstue i campingplassens vedfyrte badstue.

 • Oppdag Arcusbadet
 • Aktivitetsprogram inkludert uker 27-32
 • Strandsiden hytter og campingplasser

3. Ansia - Lycksele

Ved den praktfulle Umeälven ligger den nordlige perlen, First Camp Ansia - Lycksele. Her kan du tilbringe dagene på campingplassens egen sandstrand, nyte en avslappingsavdeling med panoramautsikt over elven, og la barna leke på en av de fem forskjellige lekeplassene. For den eventyrlystne reisende er det utallige turstier og mange fasiliteter som fiske og rafting. Med andre ord venter campingglede for hele familien!

 • Magiske utsikter over Umeälven
 • Aktivitetsprogram inkludert uker 27-32
 • Fredelig og naturnær overnatting

4. Nydala - Umeå

Leter du etter en naturskjønn campingplass i Umeå? Velkommen til First Camp Nydala - Umeå. Her finner du en fullpakket timeplan med treningsprogram, barneklubb og kveldsunderholdning om sommeren. Det er også utleie av sykler og tråbiler. Hva med en spasertur eller joggetur på en av de koslige stiene som omgir campingplassen? Dette, og mye mer, venter deg i vakre Umeå.

 • Fine aktiviteter på campingplassen
 • Aktivitetsprogram inkludert uker 27-32
 • Naturskjønn campingplass

5. Frösön - Östersund

På First Camp Frösön - Östersund tilbys et bredt utvalg av aktiviteter. Flere gamle stier og turstier starter fra campingplassen, slik at du kan utforske både historien og den praktfulle naturen i Jämtland. Her kan du også nyte en runde minigolf, boulespill, basketball- eller strandvolleyballkamp, og for de minste er det en lekeplass. Campingplassen er for de som vil nyte livet, freden og den herlige naturen!

 • Herlige naturaktiviteter
 • Fantastisk utsikt over Storsjön
 • Flere hytter og campingplasser

6. Fläsian - Sundsvall

Velkommen til destinasjonen som ligger i en av Sveriges vakreste byer. På First Camp Fläsian - Sundsvall bor du midt i den nordlige naturen med Østersjøen som nabo. Her kan du nyte dagene på en herlig strand eller leie en sykkel for enkel tilgang til Sundsvalls vakre sentrum. Dessuten er det mange vakre turstier du heller ikke bør gå glipp av. Velkommen til koselige Sundavall!

 • Nærhet til strand og bading
 • Oppdag sjarmerende Sundsvall
 • Overnatting med herlig utsikt

*De viste startprisene ovenfor gjelder for overnatting på campingplass med strøm. Vær oppmerksom på at prisene kan variere mellom ulike perioder.

Sommeraktiviteter

Inkludert i prisen uker 27-32

Finn den beste prisen

Bruk lavpriskalenderen

First Camp Club

Samle poeng og bruk dem til overnatting og gode tilbud

Bestill med Flex

Gratis avbestilling og ombooking frem til kl. 15:00 dagen før ankomst!

Camping i Nord-Sverige

Oppdag enestående campingopplevelser i Nord-Sverige, en drøm for naturelskere og eventyrere. Nord-Sverige, med sitt utrolige utvalg av naturlandskap, tiltrekker campere fra hele Europa, både sommer og vinter. Enten du er på utkikk etter en avslappende ferie i naturens ro eller spennende utendørs eventyr, representerer campingplasser i Nord-Sverige det ideelle valget for din neste campingtur.

Om sommeren kan besøkende ved campingplassene i Nord-Sverige nyte lange, solrike dager og lyse netter under den magiske midnattssolen. Opplev stillheten og den uberørte naturen, og utforsk det rike utvalget av aktiviteter som tilbys. Fra vandring i fjellene og fiske i krystallklare elver til kanopadling og sykkelturer gjennom landskapet, finner enhver alder og interesse noe å glede seg over.

Vinteren forvandler Nord-Sverige til et skandinavisk vinterparadis, komplett med hvitt landskap og muligheten til å beundre det spektakulære nordlyset. Mange av campingplassene i Nord-Sverige tilbyr unike muligheter til å observere nordlys direkte, noe som gir en uforglemmelig opplevelse. Dagene inviterer til ski- og snowboardkjøring eller spennende snøscootersafari i det vakre vinterlandskapet.

Våre campingplasser i Nord-Sverige er plassert i naturskjønne områder og tilbyr et variert utvalg av overnattingsmuligheter, fra campingplasser til hytter, for å møte alle behov og ønsker. Enten du foretrekker familievennlige campingplasser med alle moderne bekvemmeligheter eller søker en mer tilbaketrukket og sjarmerende opplevelse nær fjellene, vil du bli møtt med varm nord-svensk gjestfrihet.

Bestill din campingferie i Nord-Sverige i dag, og gi deg selv muligheten til å utforske en av Sveriges mest unike og naturskjønne regioner. Skap varige minner i det vakre nord-svenske landskapet, og opplev det eventyret som venter.