Dalarnas bästa campingar

Finn din campingplass i Dalarna ☀️

Vi guider deg til de beste campingplassene i Dalarna, Sverige!

Planlegg din perfekte ferie, finn din neste campingplass i Dalarna og skap uforglemmelige minner i denne naturskjønne regionen. Her finnes et bredt utvalg av campingplasser som tilbyr alt fra ro og avslapning til spennende eventyr og kulturelle opplevelser. Bli med oss på en reise gjennom de beste campingplassene i Dalarna - alt du trenger for ekte campinglykke!

  • Bestill nå, betal senere med Klarna
  • Velg fleksibel booking hvis du er usikker
  • 5% poeng tilbake i First Camp Club

De beste campingplassene i Dalarna, fra nord til sør:

Orsa - Dalarna, camping i Dalarna

1. Orsa - Dalarna

Hvis du er på jakt etter en unik og minneverdig familiecamping, er First Camp Orsa - Dalarna det perfekte reisemålet for deg. Beliggende ved Orsasjøen tilbyr denne campingplassen fantastisk natur der du kan nyte fargerike solnedganger. Her finnes også et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for hele familien. I tillegg til den kilometerlange stranden kan du for eksempel nyte et oppvarmet bassengområde med piratskip, barnebasseng og vannsklie.

Moraparken - Dalarna, camping i Dalarna

2. Moraparken - Dalarna

Skap minner for livet på utendørsparadiset First Camp Moraparken - Dalarna. Her finnes det rikelig med underholdning og aktiviteter for hele familien, som tre lekeplasser, eventyrgolf, bowling, pedalbåter, spillhall, pedalbiler og barneklubb. Om sommeren tilbys det alltid fantastisk utendørsunderholdning flere dager i uken og for deg som liker å trene har alle campere mulighet til å starte dagen med en styrkende treningsøkt utendørs. Stemningen i Moraparken er alltid på topp!

enåbadet - rättvik, camping i Dalarna

3. Enåbadet - Rättvik

Velkommen til First Camp Enåbadet - Rättvik, hvor naturen møter avslapning og eventyr på samme tid. Med en rekke aktiviteter for alle aldre som en sykkelbane gjennom skogen, en stor lekepark med klatrenett, vannaktiviteter, sykkelutleie, minigolf og kano-utleie - garanterer denne campingplassen en underholdende opphold for hele familien. Nyt det vakre området og ta en tur til den nærliggende Enån for å fiske.

Siljansbadet - Rättvik, camping i Dalarna

4. Siljansbadet - Rättvik

First Camp Siljansbadet - Rättvik passer perfekt for familier, par og venner som ser etter en morsom campingferie ved vannet. Dette er det perfekte stedet for herlige bad, spennende familieaktiviteter og middager ved solnedgang. Her kan du også leie pedalbåt og sykkel, orientere deg, spille minigolf og delta i barneklubben. 20 minutter fra Rättvik ligger også Leksand Sommarland - en opplevelsespark med vannland, karuseller, motor- og actionaktiviteter.

Lugnet - Falun, camping i Dalarna

5. Lugnet - Falun

Ønsker du å tilbringe ferien på en fredelig og naturskjønn campingplass? Da er First Camp Lugnet - Falun et utmerket valg for en magisk campinglykke! Til tross for navnet tilbyr denne campingplassen en uforglemmelig opplevelse for alle som søker eventyr, avslapning og nær kontakt med naturen. På Lugnets idrettsanlegg finner du et bredt utvalg av løpe- og skiløyper, sykkelstier, idrettshall med treningsstudio, samt et utendørsbasseng med vannsklier og solområder.

Mellsta - Borlänge, camping i Dalarna

6. Mellsta - Borlänge

På den fredelige First Camp Mellsta – Borlänge kan du, som elsker naturen, nyte en enestående utsikt over Dalälven. For deg som søker stillheten og roen, er dette det perfekte stedet for en avslappende campingferie. I tillegg tilbys populære aktiviteter i området som selvfølgelig innebærer å være i Dalarnas spektakulære natur. Her finnes også fine fiskemuligheter, og for de minste finnes en populær lekeplass på campingområdet.

*Startprisene som vises ovenfor er for overnatting på campingplass med strøm. Vær oppmerksom på at prisene kan variere mellom ulike perioder.

Tips om aktiviteter i Dalarna

Leksand Sommerland

20% rabatt på sommerlandbillettene

Sommerens aktiviteter

Inkludert i prisen uke 27-32

Dalarnas bästa campingar

Severdigheter i Dalarna

Masse å gjøre og oppdage

Midsommar på camping i Dalarna

Midsommerfeiring i Dalarna

Midsommer - Et kulturelt høydepunkt

Dalhalla arena

Konserter i Dalhalla

Opplev konsertsommeren

Vasaloppet

Verdens største skirenn

Camping i Dalarna – Eventyret ditt starter her!

Oppdag sjarmen ved å campe i Dalarna, en region kjent for sin fantastiske natur, historiske kulturarv, og et bredt spekter av aktiviteter som tiltrekker besøkende hele året. Hos oss på First Camp finner du alltid det perfekte utgangspunktet for ditt eventyr i Dalarnas fantastiske landskap. Enten du søker fred og ro blant dype skoger, ønsker å oppleve ekte Dalarna-kultur, eller lengter etter spenning og eventyr i det fri, tilbyr Dalarna noe for alle.

Sommerglede og vinterparadis
I sommermånedene forvandles Dalarna til et mylder av aktiviteter. Følg i kunstnernes fotspor og oppdag de mange galleriene og håndverksbutikkene, eller ta fatt på de slyngende turstiene som strekker seg over fjell, gjennom skoger og langs store innsjøer. For deg som søker eventyr på sjøen, finnes det muligheter for kanopadling, fiske, og bading på alle våre destinasjoner i Dalarna.

Når vinteren kommer, forvandles Dalarna raskt til en helt annen type sted. Her kan du legge ut på langrenn, utforske området på truger, eller føle adrenalinrushet når du suser ned alpinbakker. Oppdag Orsa Grönklitt med mange bakker og utrolige langrennsløyper, eller hvorfor ikke bo i Mora, naboen til Vasaloppet-løypa?

Kultur og tradisjon i hjertet av Sverige
Dalarna er også kjent som Sveriges hjerte når det kommer til kultur og tradisjon. Ikke gå glipp av sjansen til å besøke Falu Gruva, hvor du kan fordype deg i Sveriges industrihistorie, eller å feire midtsommer i en av de pittoreske landsbyene hvor tradisjonene lever videre i sin autentiske form. I Orsa kan du forvente en midtsommerfeiring utenom det vanlige, med spillemenn og midtsommerdans for hele familien.

Campingplasser i Dalarna hos First Camp
Vi elsker Dalarna, akkurat som så mange andre! Selv om våre campingplasser i Dalarna ligger ganske nær hverandre, tilbyr hver destinasjon en unik ferieopplevelse. Mange planlegger ruten og besøker våre campingplasser fra nord til sør, eller omvendt. Book enkelt på firstcamp.se og utforsk hvilke aktiviteter som finnes ved hver destinasjon. Alt fra fullspekkede aktivitetsprogrammer til kvelder med underholdning og spennende naturaktiviteter. Ditt neste store eventyr venter i Dalarna!

Finn den beste prisen

Søk og sammenlign mellom ulike destinasjoner og finn den beste prisen.

First Camp Club

Samle poeng og bruk dem for overnatting og flotte tilbud

Book med fleksibilitet

Gratis avbestilling og ombooking frem til kl. 15:00 dagen før ankomst!