de fineste destinasjonene på de vakreste stedene

First Camp er Skandinavias ledende campingkjede

First Camp er Skandinavias ledende campingkjede fordi gjestene våre har valgt å bruke sin verdifulle tid hos oss. Som Skandinavias største campingkjede har vi både kunnskap og finansielle ressurser til å utvikle og vedlikeholde de fineste destinasjonene på de vakreste stedene. Blant våre destinasjoner finnes det både større og mindre perler for store og små, familier, kompisgjengen eller deg som bare vil nyte det beste av campinglivet.

I dag finnes First Camp på over 60 destinasjoner i Sverige, Norge og Danmark. Vi tilbyr tusenvis av campingsteder, hytter og masse glede. Vårt hjerte banker for deg som elsker å bo i hytte, campingvogn, bobil eller telt. Vi deler din kjærlighet til vår flotte natur og setter pris på det fellesskapet som eksisterer mellom oss som camper.

KARRIERE HOS OSS

Omtanke er en drivkraft hos medarbeiderne våre

unge, gamle, familier, idrettslag, fjernarbeidere

Hos First Camp er alle velkommen

Omtanke er en drivkraft hos medarbeiderne våre som hver dag jobber for å gjøre campinglivet enklere og opplevelsene større. Et eksempel er den barneklubben som byr alle små campere på spennende aktiviteter, gøyale ting og moro i høysesongen på flere av destinasjonene våre.

Et annet er First Camp Club – medlemskapet der du får poeng på alle dine bestillinger på våre svenske og danske destinasjoner. Poeng som du senere enkelt kan handle for, og du finner alt oversiktlig samlet i en app på mobiltelefonen. Men det er også disse småtingene som et smil ved innsjekking, hjelp med å finne et morsomt utfluktsmål eller disse tipsene som gjør at den første campingferien går som en lek.

Hos First Camp er alle velkommen – unge, gamle, familier, idrettslag, fjernarbeidere. Vi har tilbud som er laget til alle som har innsett de store fordelene med camping.

Alle First Camp-destinasjoner drives ved hjelp av to supportkontor, ett i Stockholm og ett i Göteborg samt med ett team i Danmark og Norge. At kjeden styres fra disse supportkontorene med spesialister, gjør at personalet på destinasjonene kan bruke energien og oppmerksomheten sin på det som er viktigst for oss – gjestene.

Vi har også et konsept for kort- og langtidsopphold for bedrifter på destinasjonene våre. Les mer om dette på smartstay.se.