Bastad Torekov glamping vaderon tält
alt
alt
alt

Opplev glamping

Bo luksuriøst og komfortabelt i glampingtelte - en opplevelse nær naturen

Velkommen til å prøve glamping på en av våre vakre destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Noen destinasjoner du kan glampe:

Oppdag noen perler med glamping i Norge, Sverige og Danmark. Finn destinasjonen nærmest deg eller dra på en road trip til et nytt sted. Her er noen av våre glampingdestinasjoner:

Men hva er egentlig glamping?

Glamping, en kombinasjon av ordene "glamorous" og "camping", gir deg en unik mulighet til å oppleve naturen med en ekstra porsjon luksus og komfort. Hvorfor skal du velge glamping?

  1. Bekvemmelighet i naturen: Glamping tilbyr deg muligheten til å omgi deg med naturen uten å ofre komforten. Du kan nyte friluftslivet samtidig som du har tilgang til komfortable senger, velutstyrte fasiliteter og mer luksuriøs innredning i en "vanlig" hytte.
  2. Romantikk og atmosfære: Glamping gir en romantisk atmosfære, perfekt for par eller de som ønsker å nyte en spesiell anledning. Lyset fra stjernene, lyden av naturen og den komfortable settingen skaper en minneverdig opplevelse.
  3. Luksus under åpen himmel: Forestill deg å sovne under stjernehimmelen i en komfortabel seng. Glamping gir deg muligheten til å oppleve utendørslivet på en luksuriøs måte, uten å måtte inngå kompromisser.
  4. Varierte overnattingsmuligheter: Glamping tilbyr et mangfold av overnattingsalternativer, fra luksuriøse telt til safaritelt til koselige. Du velger selvfølgelig den typen innkvartering på den destinasjonen som passer best for dine preferanser.
  5. Enkelhet i booking: Glamping gjør det enkelt å planlegge ditt utendørs eventyr. Glamping-destinasjoner hos First Camp tilbyr ferdig innredet glampingtelt med alle nødvendige fasiliteter, slik at du kan fokusere på å nyte oppholdet ditt. Komfortable senger, koselig interiør og ofte enklere kjøkkenutstyr og spiseplass. Velg selv om du vil ta med sengetøy og håndklær eller ankomme med minimal bagasje og la oss ordne det. Legg til sengetøy og håndklær i onlinebookingen eller ta kontakt med oss for å legge til det i etterkant. Bestiller du sengetøy og håndklær med det samme du bestiller glamping online, så får du 15 % rabatt.