Norsjø kabelpark

Norsjø – Telemark

Liagrendvegen 71, 3812 Akkerhaugen

Aktiv camping i storslagen natur

Velkommen til First Camp Norsjø – Telemark, stedet hvor camping og vannaktiviteter møtes i herlige omgivelser! Med den utrolige beliggenheten ved Norsjø og kombinasjonen av fjell, natur og bading er dette et sted hvor både ferieentusiaster og lokalbefolkningen har samlet seg i mange år. Her er det alltid et myldrende folkeliv med full aktivitet både vår, sommer og høst.

 

På campingplassen kan du bo i hytte, glampingtelt eller campingtomt med bobil, campingvogn eller telt. Her bor du et steinkast fra Norsjø – nærhet til stranden uansett hvor du bor. Mange hytter og steder har dessuten en magisk utsikt over innsjøen.

 

Hvis du setter pris på en fartsfylt ferie, vil du trives ved Norsjø. Med flere aktiviteter, vannsport og nærhet til utfluktsmål og severdigheter er det umulig å kjede seg. Norsjø Kabelpark er en stor opplevelse, for små og store. Den innehar nemlig Norges eneste full size kabel. Åpning av Norsjø Kabelpark vil i år være 6.mai. 😉 På campingplassen er det minigolf, lekeplass, hoppepute og ikke minst flere utleie-aktiviteter, som kano og SUP (Stand Up Paddling). Har dere lyst på en dagsutflukt, finner dere flere besøkmål i nærheten. Turene over Telemarkskanalen går direkte fra bryggen på området, og på 20 minutter med bil kommer dere til Skandinavias største vannpark, Bø Sommarland, et meget populært sted for barnefamilier. Hjertelig velkommen til paradiset Norsjø!


Aktiviteter

Barneklubb
Fiske
Kanoutleie
Lekeplass
Minigolf
Strand og bading
Sup
Sykkelsti
Trening i friluft
Treningsprogram
Turstier
Underholdning

Vi tilbyr

Gratis wifi sone
Husdyrvennlig

Praktisk informasjon

 

Avfallssortering På First Camp Norsjø sorteres avfall: glass/metall, matavfall, papp/papir. Vi jobber videre med enda bedre avfallssortering

 

Butikk/kiosk Vi kommer tilbake med info…under planlegging

 

Destinasjonen er bemannet
Personalet er tilstede på campingen i åpningstidene. Vi er også tilgjengelig på epost norsjo@firstcamp.no eller via telefon +47 35 95 84 30

 

Elbil lading Bø Senteret kjøpesenter, ca 20 min unna, har ladestasjoner. Norsjø hotell, ca 5 min unna har 2 ladestasjoner, og du finner Tesla ladestasjoner på Notodden

 

Kollektiv-transport Buss-stasjon ligger 5 min gange fra campingen. Bussen tar deg med bl.a til Bø og Notodden. Se reiseplanlegger www.farte.no. I sommersesongen kjører Kanalbussen deg til strekninger i tilknytting til Telemarkskanalen. Tog: Nordagutu stasjon ligger i 7 min gange fra First Camp Norsjø camping, direkteforbindelse med Sørlandsbanen.

 

Restaurant Svilla
Restauranten åpner 19. mai kl. 17. Velkommen!

 

Tømmestasjon ved inn/utkjørselen til campingplassen, også en i Vika ved sevicehus 2

 

Wifi Alle hyttene har bredbånd til hver hytte. Det finnes også et gjestenettverk (noe svakt)  ellers i området på campingen

 

Åpningstider
Destinasjonen er sommeråpent, og har sesongåpning 31. mars. Alle campere er fra da hjertelig velkommen med sine bobiler, campingvogner og telt!

 

Annet Vi vil selvfølgelig også informere her under Praktisk informasjon at vi har beliggenhet nær vannet, kort avstand til Bø sentrum og Bø Sommerland, og det er 1,5 time til Gaustatoppen 🙂 Velkommen!


Åpningstider

2. januar30. april
mandagfredag09:0016:00
lørdagsøndagLukket