Norsjø - Telemark
Norsjø - Telemark

Camping

På First Camp Norsjø – Telemark kan du bestille plass for campingvogn, bobil eller telt. Vi har to servicehus på campingen og to tømmestasjoner for latrine og en for gråvann. Innsjekking skjer kl. 13.00 for deg som bor på campingområdet, og du må sjekke ut senest kl. 12.00. Lurer du på hva som gjelder hvis du har med hund på ferien, hva som gjelder ved oppstillingen, eller om det finnes bommer på campingområdet? Her kan du få mer praktisk informasjon.

 

Når du bestiller plass på campingen vår på Norsjø, kan du – om du vil – velge et spesifikt campingsted fra kartet. Da får du akkurat den plassen du ønsker deg! Nær servicehus med gratis varmvann, resepsjonen, ved vannet eller i det roligere hjørnet av campingen. Frihet akkurat som du vil ha campingferien din!

Campingplass

På Norsjø kan du velge mellom flere trivelige steder å campe. Kanskje du foretrekker å bo nær servicehus eller akkurat ved strandkanten? Avhengig av hvilken størrelse du har på ekvipasjen, finnes det en plass som passer akkurat for deg! Se på campingkartet hvis du har en spesifikk favorittplass som du ønsker å bestille.

Campingplass med strøm – maks. 8 m

På disse herlige plassene med gressunderlag kan det stå ekvipasjer med maksimal lengde på 8 meter. Alle plassene har strøm. Plass C1-C18 er perfekt for barnefamilier med nærhet til både strand og lekeplass.

Campingplass med strøm – maks. 9,5 m

Fine plasser med gressunderlag. Her kan det stå ekvipasjer med maksimal lengde på 9,5 m. Alle plassene har strøm.

Strandplass med strøm – maks. 9 m

Her står dere på det beste stedet på campingen rett ved vannet og kabelparken. Samtlige plasser har gressunderlag og tilgang til strøm. Maksimal lengde på ekvipasjen er 9 m.

Strandplass med strøm – maks. 10 m

Våre aller beste plasser ved strandkanten med fin utsikt. Underlaget er gress, og samtlige plasser har tilgang til strøm. Her kan det stå ekvipasjer med maksimal lengde på 10 m.


Bobil

Vi har plasser spesielt beregnet for bobilgjester. Disse plassene har hardere underlag og er spredt over hele campingområdet.

Bobilplass med strøm – maks. 12 m

Fine plasser for deg som kommer med bobil. Bobilplassene har grusunderlag og gress på sidene. Det er tilgang til strøm på alle plassene, og den maksimale lengden på ekvipasjen er 12 m.

Bobilplass med strøm – maks. 9 m

Her kan det stå ekvipasjer med maksimal lengde på 9 m. Oppstillingsplassene har grusunderlag med gress på sidene, og samtlige plasser har også tilgang til strøm.


Telt

På First Camp Norsjø – Telemark er det plasser spesielt beregnet på deg som camper med telt. Her bor du koselig på området i naturnære miljøer.

Teltplass med strøm

Teltplassene ligger nær både strand og lekeplass. Her har du også tilgang til strøm hvis du vil lage mat eller lade telefonen i ferien din.