Norsjø - Telemark

Norsjø Kabelpark

Velkommen til Norsjø Kabelpark, med Norges eneste full size kabel. Her er det kabelbane for både wakeboard, vannski og kneeboard! Du som liker aktiviteter med fart og vann, kommer til å stortrives her. Taubanen er hele 550 meter lang og passer for nybegynnere såvel som viderekomne. I 2014 ble det arrangert VM i kabel-wakeboard her, og banen holder derfor høy internasjonal standard.

 

 

Taubanen går gjennom havnebassenget, og du passerer små og store rails og flere hopp, som du selvfølgelig kan velge om du har lyst til å kjøre på. Faller du av, er det bare å svømme inn til stranden og hoppe på igjen – så stram flytevesten! Aktiviteten passer for folk i alle aldre, og vi garanterer et eventyr du sent vil glemme. Ta med deg hele familien, så kan dere utfordre hverandre. Hvem kan gjøre det kuleste trikset, og hvem klarer hele banen uten å falle av? Prøv dere frem, så blir dere proffe på kort tid!

 

 

Aldersgrensen for kabelbanen er 8 år. Redningsvest og svømmedyktighet er et krav, og våtdrakt kan leies på stedet.

 

 

Nybegynnerkurs

Om sommeren arrangerer vi kurs for alle som vil gå fra nybegynner- til proffnivå. Her kan også barn delta. Kontakt resepsjonen for mer informasjon.

 

 

Gruppeaktivitet

Er dere en stor vennegjeng, eller er dere på tur med bedriften på konferanse? Kabelparken er en ideell aktivitet for dere som vil finne på noe morsomt sam3men. Vi tilbyr kurs utenom de vanlige åpningstidene. Kontakt resepsjonen for mer informasjon.

 

 

Priser

Sesongkort: Under 15 år (Barnas kabel) 300,- , 16-18 år 2600,- , Voksen over 18 år 3800,-. Dagskort: Hele mai vil det være halv pris på dagskort! Ved bestilling av hytte: gratis dagskort (i mai 2023). Ordinære priser: under 15 år 300 kr, over 16 år 390 kr. Timespriser og våtdraktspriser fåes ved henvendelse i resepsjonen eller via telefon/epost.

 

 

Åpningstider

Kabelparken er åpen hver dag i sommersesongen, med forbehold om eventuelle endringer i åpningstidene pga. omstendigheter utenfor vår kontroll. Åpningsdag for sesongen 2023 er lørdag 6. mai. Velkommen!