campingtomter med gress Gol Hallingdal

Gol – Hallingdal

Heradvegen 189, 3550 Gol

Velkommen til First Camp Gol - Hallingdal

I hjertet av handelsplassen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, som er kjent for sitt allsidige utvalg av aktiviteter både sommer og vinter. Elven som slynger seg gjennom dalen og campingplassen som er omgitt av fjell og vakre landskap, byr på spektakulære naturopplevelser for hele familien! Her kan du gå tur i fjellene, utforske omgivelsene på sykkel og fiske i Hallingdalen, men ikke nok med det: Destinasjonen har også et bassengområde, Hallingstampen Friluftsbad med en gøyal vannrutsjebane som er veldig populær i sommersesongen.


Hurra! 13. juli kl.10:00 åpnes Hallingstampen Friluftsbad igjen!
Kom og se hvor fint det har blitt. Gratis is til barna på åpningsdagen.
 
Den 21. juni ble det åpnet 83 nye plasser for campingvogn, bobil og telt på nedre del av campingplassen. Med nytt gress, og kort vei for fisking i Hallingdalselven, lekeplass, nyoppussede servicehus og restaurant med uteservering i nærheten.

 

På campingplassen kan du bo i hytte, leilighet eller campingtomt med campingvogn, bobil eller telt. På området bor du alltid nær naturen, og flere av hyttene er innredet med trepanel på veggene for å gi en ordentlig hyttefølelse.

 

Gol ligger midt i landet og er derfor et perfekt utgangspunkt for mange forskjellige utflukter. Gol sentrum er bare noen minutter unna, og her finner du mange hyggelige butikker og restauranter. Vannparken Tropicana er et populært mål blant barnefamilier, og for deg som er interessert i ski, ligger det flere skiområder i nærheten. Blant annet finner du Skagahøgdi Skisenter bare 10 minutter fra campingplassen.
Hjertelig velkommen til Gol!

 

Det gjøres oppmerksom på at destinasjonen er under restaurering, men alle er selvfølgelig velkommen til både camping, og overnatte i hytter eller leiligheter. Vil også med det samme reklamere for de splitter nye servicehusene.


Vi tilbyr

Gratis wifi sone
Hurtigutsjekking
Husdyrvennlig
Innsjekkingsautomat

Aktiviteter

Badstu
Fiske
Fotballbane
Langrenn
Lekeplass
MTB
basseng
Sykkelsti
Sykkelutleie
Turstier

Praktisk informasjon

 

Avfallssortering På First Camp Gol – Hallingdal sorteres avfall: glass/metall, lysstoffrør, engangsgriller/brennbart avfall. Vi jobber med å få utvidet avfallssorteringen enda bedre

 

Bom Det er bom på begge sider av campingen

 

Butikk/kiosk Åpent i resepsjonens åpningstid.

 

Destinasjonen er bemannet
Personalet er til stede i åpningstidene

 

Elbil lading Elbil kan lades på Shell, som ligger 600 meter unna: langs riksvei 7. Det er også flere muligheter i sentrum som er 2,5 km unna Gol – Hallingdal

 

Hjertestarter Finnes i resepsjonen

 

Kollektiv-transport Vi har beliggenhet ca. 1,5 km fra Gol jernbanestasjon. Det er bussholdeplass ved innkjøringen til campingen (bussene går dessverre ikke så ofte)

 

Bistro
Trivelig Bistro med både innendørs og utendørsservering. Rustikk og enkel mat bistromeny
Ved Hallingstampen Friluftsbad kan du kjøpe enkle retter fra vår streetfoodmeny.

 

Servicehus
Hos First Camp trenger du ikke betale ekstra for varmvann når du skal dusje. Men det er fint å tenke på miljøet allikevel: dusj med måte.

 

Tømmestasjon Finnes i nærheten av sanitæranleggene. Det er også merket på kartet som dere gjester får ved innsjekk

 

Wifi Gratis internett, vi gjør dere oppmerksom på at internettet er sterkere i enkelte soner enn andre

 


Åpningstider

21. juni18. august
mandagsøndag08:0022:00