På tur, Golsfjellet Gol - Hallingdal
Kano på Golsfjellet
Mountainbike Gol - Hallingdal

Gol – Hallingdal

Heradvegen 189, 3550 Gol

Velkommen til First Camp Gol - Hallingdal

 

I hjertet av handelsplassen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, som er kjent for sitt allsidige utvalg av aktiviteter både sommer og vinter. Elven som slynger seg gjennom dalen og campingplassen som er omgitt av fjell og vakre landskap, byr på spektakulære naturopplevelser for hele familien! Her kan du gå tur i fjellene, utforske omgivelsene på sykkel og fiske i Hallingdalen, men ikke nok med det: Destinasjonen har også et bassengområde, Hallingstampen Friluftsbad med en gøyal vannrutsjebane som er veldig populær i sommersesongen.
Hallingstampen Friluftsbad blir ny etter oppussingen av herjingen fra stormen Hans. Eksakt dato for åpning denne sommeren er vi usikre på, men det blir annonsert her på nettsiden og via Facebook.
 
Den 21. juni åpnes 83 nye plasser for campingvogn, bobil og telt på nedre del av campingplassen. Med nytt gress, og kort vei for fisking i Hallingdalselven, lekeplass, servicehus og i nærheten av restauranten med uteservering.

 

På campingplassen kan du bo i hytte, leilighet eller campingtomt med campingvogn, bobil eller telt. På området bor du alltid nær naturen, og flere av hyttene er innredet med trepanel på veggene for å gi en ordentlig hyttefølelse.

 

Gol ligger midt i landet og er derfor et perfekt utgangspunkt for mange forskjellige utflukter. Gol sentrum er bare noen minutter unna, og her finner du mange hyggelige butikker og restauranter. Vannparken Tropicana er et populært mål blant barnefamilier, og for deg som er interessert i ski, ligger det flere skiområder i nærheten. Blant annet finner du Skagahøgdi Skisenter bare 10 minutter fra campingplassen.
Hjertelig velkommen til Gol!

 

Det gjøres oppmerksom på at destinasjonen er under restaurering, men alle er selvfølgelig velkommen til både camping, og overnatte i hytter eller leiligheter. Vil også med det samme reklamere for de splitter nye servicehusene.


Vi tilbyr

Gratis wifi sone
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Badstu
Fiske
Fotballbane
Langrenn
Lekeplass
MTB
Svømmebasseng
Sykkelsti
Sykkelutleie
Turstier

Praktisk informasjon

 

Avfallssortering På Gol camping sorteres avfall: glass/metall, lysstoffrør, engangsgriller/brennbart avfall. Vi jobber med å få utvidet avfallssorteringen enda bedre

 

Bom Det er bom på begge sider av campingen

 

Butikk/kiosk Åpent i resepsjonens åpningstid.

 

Destinasjonen er bemannet
Personalet er til stede i åpningstidene

 

Elbil lading Elbil kan lades på Shell, som ligger 600 meter unna: langs riksvei 7. Det er også flere muligheter i sentrum som er 2,5 km unna Gol camping

 

Hjertestarter finnes i resepsjonen

 

Kollektiv-transport Vi har beliggenhet ca. 1,5 km fra Gol jernbanestasjon. Det er bussholdeplass ved innkjøringen til campingen (bussene går dessverre ikke så ofte)

 

Restaurant Hoftun Kro
Trivelig restaurant med varierende à la carte-meny

 

Servicehus
Hos First Camp trenger du ikke betale ekstra for varmvann når du skal dusje. Men det er fint å tenke på miljøet allikevel: dusj med måte.

 

Tømmestasjon Finnes i nærheten av sanitæranleggene. Det er også merket på kartet som dere gjester får ved innsjekk

 

Wifi Gratis internett, vi gjør dere oppmerksom på at internettet er sterkere i enkelte soner enn andre

 

Badeanlegget vårt, Hallingstampen, er dessverre jevnet med jorden etter at ekstremværet Hans har herjet.
Vi jobber med å få på plass et nytt friluftsbad til sommeren 2024

 


Åpningstider

2. januar31. mai
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndag09:0014:00

Vi har åpnet deler av plassen for drop-in gjester med campingvogner, bobiler og telt. Siden vi jobber med struktureringen av campingplassen, kan man ikke velge campingtomt selv som drop-in gjest. Det jobbes også med en midlertidig løsning på internett. Vær oppmerksom på at det i tiden fremover vil være en del byggeaktivitet på campingen (i hovedsak ukedager). Utleie av hytter og leiligheter er i normal drift. Dette grunnet at destinasjonen ble rammet av flom høsten 2023.