Bistroens åpningstider 2024
13. juli – 10. august kl. 15:00-22:00
11. august – 31. august:
søndag – torsdag kl. 15:00 – 20:00
fredag – lørdag kl. 15:00 – 22:00
September:
fredag – lørdag kl. 15:00 – 22:00
søndag kl. 12:00 – 20:00
mandag – torsdag, stengt
Vi har også salg av enkle retter fra Streetfoodmenyen inne på området hos Hallingstampen Friluftsbad fra kl. 10:00, samme datoer som bistroens åpningstider i sommersesong, dvs. ut 11. august.
Kjøkkenet stenger 30 minutter før stengetid.
Utvidede åpningstider kan forekomme i ferier og helligdager
Etter en dag med herlige aktiviteter kan det vare svært behagelig å sette seg ned og koble av i vår Bistro. Her kan du nyte både varm og kald mat og drikke. Kanskje en leskedrikk etter en dag ute på tur i frodige Gol?
Bistromenyen kan du se her
Streetfoodmenyen kan du se her
På andre tidspunkter har vi kun åpent for større grupper og konferansegjester, hele året. Kontakt oss på +47 32 07 41 44 ved ønske om å bestille Bistroen som samlingssted.
Hos First Camp Gol - Hallingdal har vi egen matservering med uteservering. I bistroen vår serverer vi mat med herlig bistropreg, alt fra enkel snacks til Spareribs eller Rødspette, som kan avsluttes med deilige desserter og nytes med drikke som brus, øl og vin. Hvis du er lysten på enkel rett tidligere på dagen, så kan du få kjøpt enkle matretter fra Streetfoodmenyen fra kl. 10:00 inne på området ved Hallingstampen Friluftsbad
Maten er også tilgjengelig som take-away som du kan ta med til hytta eller campingvognen.
Du kan ringe + 47 32 07 41 44 eller sende e-post til gol@firstcamp.no hvis du har spørsmål eller forespørsler. Vær oppmerksom på at bordreservasjoner for mindre enn 10 personer ikke er nødvendig.
I vår lille butikk finner du nystekte rundstykker, litt pålegg og tilbehør for enkel frokost/kveldsmat, drikke, kaffe, is og snacks. Vi har noe hygieneartikler som solkrem, tannkrem, tannkost etc.
Og best av alt – når du har fri, er hver dag en kaffedag med nybakte boller og avkjølende is. Velkommen inn!
Butikkens åpningstider følger resepsjonens.