Barn leker på camping
Ski rett ved campingen
Bø Telemark vintersesong med spikertelt
Glad jente på wakeboard, Norsjø Kabelpark

Helårsplass hos First Camp Norge

Hos oss maxer du campinglivet

Enda mer camping – ja takk. Med en helårsplass har du sikret deg favorittplassen som du kan bruke akkurat når det passer deg - hele året gjennom. Påske, pinse, midtsommer, juleferie, en langhelg når du føler for.. det er herlig det. Perfekt for deg som liker alle sesonger gjennom et år.

Destinasjonene Gol - Hallingdal og Bø - Telemark er åpne hele året, mens Lunde - Telemark og Norsjø - Telemark er sommerdestinasjoner,

Liker du sommersesongen spesielt godt og ønsker å være kun sommersesongsgjest er det også muligheter på nesten 50 destinasjoner i Sverige, og 8 destinasjoner i Danmark.

En gratis campinguke er inkludert!

Du leste riktig! For å vise ekstra takknemlighet til alle i vår store sesongfamilie, vil vi tilby en helt gratis campinguke i sommer, på en annen destinasjon*. Bestill sommersesongen 2024 og betal i sin helhet senest 26. april for å motta din personlige rabattkode via e-post.

Slik sender du en interessemelding:

  1. Finn din favoritt nedenfor og trykk "Send e-post til destinasjonen."
  2. Send en e-post og skriv om du er interessert i helårssesong. Du kan selvsagt sende en e-post om du har noen spørsmål eller forespørsler også.
  3. Destinasjonen vil deretter svare deg via e-post.

Alle priser som oppgis er eksklusive strøm. Les mer om strømprisen for sesonggjester her.

Dato: 1. mai - 1. mai
Pris: 25 290 NOK
E-post: bo@firstcamp.no

Dato: 1. mai - 1. mai
Pris: 19 990 NOK
E-post: gol@firstcamp.no

Dato: 1.mai - 1.oktober
Pris: 5 ulike priskategorier fra 22 690 NOK
E-post: norsjo@firstcamp.no

Det gjøres oppmerksom på at Gol - Hallingdal står i en spesiell situasjon etter at destinasjonen ble rammet hardt av flom august 2023. Det jobbes hardt med å få destinasjonen fin igjen, som byr på en del byggeaktiviteter fremover mot sommeren 2024. Det gies førsterett på helårsplass for de som ble rammet av flommen.

Dato: 1. mai - 1. mai**
Pris: 25 995 NOK
E-post: lunde@firstcamp.no

Bestill sesongplass i Sverige og Danmark

I Sverige og Danmark kan du bestille sommersesong, vintersesong, men ikke helårssesong. Disse kan bestilles online.

*Alle må rydde sin plass når deres sesong er over. Dette gjelder både platting og spikertelt. Neste camper skal komme til en ren og tom plass, som de kan gjøre til sin egen. Helårscampere blir som de andre sesongcamperne fakturert en gang pr år de er helårscamper. Helårssesongen strekker seg fra 1. mai - 1. mai for de som er åpne hele året: Bø - Telemark og Gol - Hallingdal.

** Hos Lunde - Telemark har vi ikke tradisjonelle sesongplasser til campingvogner, men du kan leie en tomt til villavogn. Villavogn kan ikke flyttes, og det er produksjonstid/leveringsdato og ferdig tomt etter gravingsarbeid som bestemmer når leieperiode starter. Tomtene har innlagt strøm, vann og kloakk, slik at du kan bruke villavogna hele året.