skilift vinter
First Camp Gol - Hallingdal camping vinter

Vinter på Gol

Spenn på deg slalåmstøvlene og gjør deg klar til alpint! Med sin sentrale plassering i Norge ligger Gol i nærheten av flere fantastiske skianlegg. En skitur i vintersesongen er nesten obligatorisk. Les om alle skisenter vi ligger nære under her.

Selv om mange liker slalom og/eller snowboard har vi også i år hatt mange besøkende som enten har prøvd hundekjøring for første gang, eller som er aktive kjørere. Golsfjellet har perfekte forhold, men vi vil også fronte Langedrag naturpark som skreddersyr turer for deg og gjengen din.

Skagahøgdi Skisenter

10 km. fra campingen finner du Skagahøgdi Skisenter, et moderne skianlegg med 25 nedfarter av varierende lengde. Her kan du nyte både ski og førsteklasses utsikt over fjellandskapet fra Norefjell til Skogshorn og Jotunheimen. Alle våre campinggjester får dessuten 25 % rabatt på dagskort!

Hemsedal Skisenter

Bare 40 minutter fra destinasjonen finner du «Skandinavias alper», nemlig Hemsedal Skisenter. Fjellet består av over 50 nedfarter, 20 heiser, barneområder, snowparks og hele 20 kvadratkilometer off-piste-terreng. Liker du langrennsski, så er det dessuten mange preparerte løyper du kan utforske. Hva er vel bedre enn å kombinere campingferien med en skiferie? Bestill et opphold hos oss, så får du det beste av begge verdener.

Geilo Skisenter

Drøye 50 minutter unna finner du Geilo Skisenter, med 21 heiser og 45 løyper. På fjelltoppene kan du nyte den fantastiske utsikten over Geilo og Hallingskarvet Nasjonalpark. Her er det bakker av ulik vanskelighetsgrad, og flere barneområder for de minste. Liker du å trikse, er det dessuten flere parker.

Golsfjellet Alpinsenter

Et familievennlig skiområde med et stort barneområde og rolige løyper man kan bryne seg på. Hit kommer du på bare 30 minutter fra campingplassen – en perfekt dagstur! For langrennsentusiaster er det også flere preparerte løyper og mye å utforske.

Langedrag naturpark

Hundekjøring er en fartsfylt og herlig fornøyelse om vinteren. Langedrag er lett tilgjengelig med bil fra Gol - Hallingdal; 50 minutters kjøretur i fin natur er jo også en fin start på dagen. Langedrag Naturpark tilbyr ulike turlengder, helt opp til 6 timer. Priser fra 150,- pr barn og 250,- pr voksen.

Hemsedal huskies

Hos Hemsedal Huskies kan du kjøre ditt eget hundespann med 5-6 huskyer, eller om du er mer komfortabel med å slappe av i sleden, er det også en fin opplevelse. Her tilrettelegges det uavhengig av erfaring eller størrelse på gruppen. Barn 3-9 år koster kr 750,-, fra 10 år kan du prøve å kjøre selv for 1500,- Det er mulig å bestille transport fra Turistkontoret i Gol sentrum. Ring gjerne +47 483 86 018 for mer info. Lurt å bestille i god tid i ferier og høytider.