Råbjerg Mile – Skagen

Kandestedvej 55, DK-9990 Skagen

Om den här campingen

Råbjerg Mile er en populær familiecamping med plass til alle. Destinasjonen ligger på toppen av Nordjylland, midt i Danmarks storslåtte natur på Skagens Næs. Avstanden mellom Nordsjøen ved Kandestederne og det rolige vannet i Kattegatt ved Hulsig er kun 6 km og byr på mange muligheter for strandbesøk. Her kan du nyte både strand, natur og vakre omgivelser.

 

Naturen rundt reisemålet inviterer til utflukter, fotturer, løping og sykkelturer samt unike naturopplevelser. Campingplassen ligger 12 km sør for Skagen, en koselig by med fiskehavn og et rikt handelsliv. Skagen byr på mange kulturelle muligheter, bl.a. Skagen Museum, Anna og Michael Anchers hus, sandkirken, Grenen eller bare en tur i havna. Byen ligger i sykkelavstand fra campingplassen og har den mest fantastiske sykkelstien, som går over Hulsig Hede til Skagen. Campingplassen ligger også sentralt til for fine sykkelturer i området til blant annet Bunken Klitplantage, Ålbæk, Farm Fun, Kandestederne, ørnereservatet, Tversted eller Tverstedsjöarna.

 

Camping nær Skagen – ferie på toppen av Danmark

Plassene er lagt i sirkler med planter på tre sider, noe som gjør at campingplassen aldri vil føles for stor, og de aller fleste plassene er lagt slik at du har din egen personlige plass. Området har både innendørs badeland og utendørsbasseng. Badelandet er alltid deilig hvis det danske sommerværet byr på en dag uten strandvær. Vi har også bowlinghall, fotballbane, tennisbane, minigolf, flere morsomme lekeplasser og hoppeknekter.

 

Vi har noe for enhver smak og enhver alder. På reisemålet kan du leie hytte og campingvogn. Vi har både luksushytter og vanlige standardhytter samt campingvogner til leie. Det er også mulig å leie en av våre etablerte campingvogner. Er du på sykkelferie og kjører langs sykkelrute 208 på Vestkystruten, en av Danmarks nasjonale sykkelruter, passerer du First Camp Råbjerg Mile og vi har alltid plass til syklister på teltferie. Tenker du på campingferie i hytte, campingvogn, bobil eller telt, har vi plass til alle.


Vi tilbyr

Elbil-lader
Hurtigutsjekking
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Barnebasseng
Fotballbane
Lekeplass
Minigolf
basseng
Sykkelsti
Hoppepute

Praktisk informasjon

Campingplassen er åpen hele året.

 

Innendørs badeland
Åpningstider
Alle dager: 9-19
Vårt innendørs badeland er åpent til 23. oktober.

 

Utendørs badeland
Stengt for sesongen


Åpningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00

Campingplassen er åpen for overnatting i egen campingvogn, bobil eller telt. Inn-/utsjekking skjer via selvbetjening.

Mer om Råbjerg Mile – Skagen

På vår destinasjon finnes det meste for et vellykket besøk, god mat og morsommer aktiviteter.