Grenen

Grenen Strand – Skagen

Fyrvej 16, 9990 Skagen

First Camp Grenen Strand - Skagen

Velkommen til First Camp Grenen Strand – Skagen! Vår campingplass oser av hygge og god atmosfære. Plasseringen er også unik, da campingplassen ligger rett ved en nydelig badestrand, som den eneste i Skagen-området. Når du besøker First Camp Grenen Strand, camper du mer eller mindre i Skagen, Nord-Jyllands solskinnsperle. Nord-Jylland er kjent for å ha nesten 20% flere solskinnstimer enn resten av landet. Campingplassen nær Skagen er intet unntak. Generelt forteller våre gjester oss at det bare er mer lys og sol på plassen. Det er virkelig noe som kan lade batteriene og humøret.
Med en campingferie på First Camp Grenen Strand gir du deg selv og din familie en ferie med mange muligheter. Her er det plass til alle, og det finnes aktiviteter for enhver smak. Campingplassen i Nord-Jylland har mye å tilby: attraksjoner og aktiviteter for alle aldre.
Ønsker du en herlig ferie med barna, byr campingplassen i Nord-Jylland på noen herlige og nyoppussede lekeplasser. I tillegg finnes det mange aktiviteter for barn i alle aldre i sommerperioden.
Er du mer til avslapning og ren nytelse, er dette også en mulighet. Når man camper er man fri. Det er mulig å legge opp dagen akkurat som dere ønsker. Med en campingferie hos oss, sier dere samtidig ja til camping i Skagen og Nord-Jylland. Når dere oppholder dere på First Camp Grenen Strand, har dere alle muligheter rett utenfor døren – svinger dere til høyre står dere på toppen av Danmark, og svinger dere til venstre venter det en masse herlige shoppingmuligheter, museumsbesøk, restauranter og koselige kafeer.


Vi tilbyr

Husdyrvennlig

Aktiviteter

Fotballbane
Lekeplass
Strand og bading
Hoppepute

Praktisk informasjon

Her finner du mer praktisk informasjon som kan være nyttig å vite om vår destinasjon. Hva gjelder for WIFI, hvor finner man tømmestasjonen eller nærmeste hjertestarter? Her finner du også våre generelle trivselsregler som gjelder for alle campinggjester, slik at oppholdet blir så bra som mulig!

 

Wifi
Wifi er ikke tilgjengelig i området.

 

Tømmestasjon
Latrintømming finnes i servicehus 3.


Åpningstider

2. oktober21. mars
Lukket