First Camp Grenen Strand - Skagen

Nyt en herlig campingferie i Skagen, Danmark. Å campe er en herlig og fri måte å holde ferie på. Camping i Skagen er for alle. Å campe i Danmark har endret seg gjennom årene, og mange campingplasser er ikke som før i tiden. Campingplassene i Danmark har fulgt med i utviklingen og tiden. Hos First Camp har vi tenkt på at det skal være underholdning for barna og deilig avslapning og mulighet for frakobling for de voksne. Hos oss kan du nyte det behagelige danske sommerværet, våre flotte fasiliteter på våre campingplasser, enten du ønsker mer luksuriøst eller bare beliggenheten ved nyte naturen. Vi kan imøtekomme dine ønsker, og med en campingferie i Danmark, går du ikke glipp av noe. Våre gjester er veldig fornøyde med våre campingplasser, og vi gjør mye ut av å fornye våre fasiliteter. Vi ønsker at de fremstår lekre og innbydende. Hos First Camp tilbyr vi camping for enhver smak.

Campingplatss:

Campingplass med strøm – Max 4-10m

På Grenen Strand finnes det flere ulike campingplasser avhengig av størrelsen på ditt kjøretøy. Disse plassene har tilgang til strøm. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.

Strandplass med strøm og avløp – Max 6-8,5m

Disse plassene er perfekte for deg som vil bo på første rad nær stranden og bading. Plassene har tilgang til strøm og avløp for gråvann. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.


Sesongplass

Hvis du planlegger å campe i Skagen i Nord-Jylland, er First Camp Grenen Strand stedet å være. Vår campingplass utstråler hygge og har en flott atmosfære. Beliggenheten er også unik, da campingplassen ligger rett ved en nydelig badestrand, den eneste i Skagen-området. Når du besøker First Camp Grenen Strand, camperer du mer eller mindre i Skagen, Nord-Jyllands solfylte perle. Nord-Jylland er kjent for å ha nesten 20% flere solskinnstimer enn resten av landet, og campingplassen nær Skagen er ingen unntak. Generelt forteller våre gjester oss at det bare er mer lys og sol på stedet. Det er virkelig noe som kan lade opp batteriene og humøret ditt.

Med en sesongplass hos oss kan du samtidig nyte følgende fordeler:

  • Gjelder for opptil 6 personer i samme husstand
  • Gratis rabattkuponghefte med gode tilbud og rabatter, inkludert:
  • Få 50% rabatt på en overnatting på alle First Camp-destinasjoner i Danmark.
  • Spill en gratis runde minigolf eller to.
  • Gi vennene dine 10% rabatt på camping.
  • Skjem bort barna dine, barnebarna, barnas venner, vennenes barn eller deg selv med gratis is.
  • Gratis dusj
  • Gratis bruk av servicebygninger inkludert varmt vann, ovner, kokeplater, osv.

Det ovennevnte er bare en liten smakebit på hva du kan forvente som sesonggjest. Har vi fanget interessen din, men er du ikke helt overbevist? Du er hjertelig velkommen til å ringe oss eller kanskje besøke campingplassen, se på fasilitetene og få svar på noen av spørsmålene dine.

Vær oppmerksom på at åpningstidene for bassenger, badeland og svømmehaller kan variere. Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer og tilpasninger avhengig av tilbud, etterspørsel, sesong, vind og vær. Hvis du ønsker å ta med hund, påløper det en liten ekstra kostnad.

Priser og perioder

Alle priser er oppgitt i DKK.

Strømkostnader

Prisen for sesongavtalen er ekskl. strøm. Samtidig utstedes det en strømmåler på de fleste steder, fra hvilken eventuelle ekstra strømkostnader avleses etter utleieperiodens slutt. Strømkostnadene må betales av gjesten senest ved utsjekking. På noen steder er det installert submålere, slik at ekstra strømmåler ikke er nødvendig. Betaling baseres likevel på faktisk forbruk.

Sesongplass (sommersesong)

KategoriSommersesong 2024 (22. mars - 20. oktober)
Alle plasser18.995,-
Strømtilkobling / målerleie0,-
Hund350,-
Gjestekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Oppbevaring av gulv995,-

Betaling: Første avdrag på 2.000 DKK betales ved bestilling. Det resterende beløpet (andre avdrag) skal betales senest 30 dager før sesongstart.

Vår- og høstsesong

KategoriVårplass 2024 (22. mars - 23. juni)Høstplass 2024 (11. august - 20. oktober)
Alle plasser4.295,-3.295,-
Strømtilkobling / målerleie0,-0,-
Hund250,-250,-
Gjestekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første avdrag på 2.500 DKK betales ved bestilling. Det resterende beløpet (andre avdrag).


Telt

Teltplats med og uten strøm

På First Camp Grenen Strand kan du også bo i telt, perfekt hvis du er på sykkelferie eller bare foretrekker enkel overnatting. Velg om du vil booke en teltplats med eller uten strøm.


Servicehus

På First Camp Grenen Strand finnes det to servicebygg, hvorav det ene er på hele 320 kvm. Servicehusene er tilpasset for å møte alle behovene til våre gjester som vil campe i Skagen. Ett bygg er fra 2016 og inkluderer allrom, barnerom, moderne kjøkkenfasiliteter og utekjøkken.

I det andre servicehuset finnes det dusj og toaletter, en koselig stue for sosialisering med TV og kortspill. Her finnes også et toalett som er tilrettelagt for tilgjengelighet.


Kraftpakke

Kraftpakken følger alltid den spesifikke bestillingen. Eventuelle overskytende/ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Kontakt oss for mer informasjon.