Badeland

Vårt innendørs badeland er åpent hver dag fra kl 9-20 fra påske til og med uke 42. Tilgang til innendørs badeland + utendørsbasseng er gratis for alle overnattingsgjester.

 

Elsker du vannet? Det gjør vi også! Derfor har First Camp Råbjerg Mile – Skagen et nydelig badeland. Som eneste campingplass i Skagen-området har vi både innendørs badeland og utendørs svømmebasseng. I tillegg er det naturskjønne Nordsjøen eller Kattegat heller ikke langt, så et besøk til oss byr på mange muligheter til å hoppe i vannet med venner og familie og ha det gøy.

 

I pre-season og post-season er det herlig å kunne hoppe i innendørsbassenget eller det varme boblebadet, eller kanskje ta en dukkert i den varme badstuen. Etter en fin rask spasertur langs stranden, på mila eller kanskje en sykkeltur til Skagen, er det nesten ikke noe bedre enn en forfriskende dukkert i vannet. Er det camping med badeland du ser etter, finner du noe av det beste hos oss!

Du kan også se den fantastiske solnedgangen fra stranden ved Kandestederne eller fra toppen av Råbjerg Mile. Atmosfæren og fargene er så vakre at hvis du tar med deg et teppe og en piknikkurv, vil du aldri forlate stedet igjen. Uansett om du foretrekker moro i vannet eller naturskjønne opplevelser, vil First Camp Råbjerg Mile - Skagen bringe familie og venner nærmere hverandre gjennom fantastiske felles opplevelser.

Nordsjøen, Kattegat, Råbjerg mile, Skagen badeland – herlig!

Pool

På First Camp Råbjerg Mile – Skagen er vi stolte over å ha et deilig utendørsbasseng som inviterer til å ha det gøy, leke og slappe av. Hva med å prøve en tur på vår morsomme skli som gir et fint sus i magen? Lek, plask og spill ball i vannet – uansett om du er barn eller voksen. La barna brenne av energi og finn din indre playboy og ta del i skøyene!

Camping med basseng for de minste

Vi har selvfølgelig også en avdeling for de minste dersom sprutingen blir for voldsom. La de minste bli kjent med vann. De vil garantert kose seg i området for de minste barna, hvor vannleken holdes på et nivå som er trygt og morsomt for dem.

Når alle barna har det gøy i vannet, kast deg ut i en av våre flotte solsenger. Sett bena opp, nyt en god bok og lyden av barn som har det gøy.