Resort

Klim Strand – Nordvestkysten

Havvejen 167, 9690 Fjerritslev

Vakker natur i nærheten av anlegget

Nyhet! Klim Strand er nå blitt en First Camp Resort, et helt nytt undermerke for deg som foretrekker det lille ekstra i ferien. Les mer her.

 

First Camp Klim Strand – nordvestkysten er en barnevennlig campingplass, men hvor det er noe for alle generasjoner.

 

Det finnes knapt noen form for ferie som gir mer tilstedeværelse, hygge og avslapning enn camping. Og det er knapt noen campingplass som gir bedre rammer for ferieglede enn First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Så enten du er ute etter en campingvogn, bobil, campingplass, hytte eller telt, er First Camp Klim Strand – Nordvestkysten stedet for å få det til.

 

Rammen er fantastisk for både store og små bobiler, hvor du kan være aktiv både i snø, sludd, regn, storm og ikke minst i SOL. Les mer om hva siden tilbyr under fanen “Aktiviteter”, hvor du ikke minst finner vårt store innendørs badeland og innendørs lekeplass.

 

Pssst.. Visste du at gratis tilgang til badeland og innendørs lekeplass alltid kommer med prisen når du er gjest på First Camp Klim Strand?

 

Vi anbefaler alltid forhåndsbestilling, men det er ikke et krav. Vi tar gjerne imot drop-in-gjester, men kan ikke garantere ledig kapasitet.


Vi tilbyr

Frokostpose
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Badstu
Barnebasseng
Barneklubb
Fotballbane
Lekeplass
MTB
Spa
basseng
Tråbil
Hoppepute
Treningsprogram
Underholdning

Praktisk informasjon

Campingplassens resepsjon er utformet som en tradisjonell vestjysk kutter og heter KS167. Fra dekket hennes kontrollerer vi trivselen på campingplassen.

 

Her er det alltid lys, ly og varme og du blir møtt med et smil ved innsjekk, utsjekking, spørsmål eller lignende.

 

Åpningstider
Campingplassen er åpen hele året. For innsjekking utenom resepsjonens åpningstider, vennligst kontakt First Camps kontaktsenter.

 

Du kan sjekke inn med eller uten reservasjon, og du kan alltid ta kontakt med oss ​​dersom noe går galt eller ikke fungerer som forventet.

 

Butikken og lekeplassen følger resepsjonens åpningstider.


Åpningstider

20. juni1. september
mandagsøndag08:0022:00

Mer om Klim Strand - Nordvestkysten

På vår destinasjon finnes det meste for et vellykket besøk, god mat og morsommer aktiviteter.