Klim Strand badeland

Badeland

Det innendørs badelandet byr på mye moro for hele familien. Prisene våre inkluderer gratis tilgang til bassenget/badelandet. Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder First Camp seg retten til å avvise gjester ved inngangen til badelandet/bassenget dersom dette anses å være uforsvarlig. Det er First Camp sin rett å vurdere dette til enhver tid. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere.

 

Badelandet består av tre bassenger; Barnebassenget med ca. 34 grader varmt vann, et 20 meter langt svømmebasseng og ikke minst Bulbjerg bassenget, inspirert av vakre Bulbjerg, som har vannsklie og klatrevegg, hvor du må kjempe deg gjennom det brusende «havet» for å nå toppen .

 

Vårt badeland er også åpent for gjester utenfor.

Priser:

Barn under 2 år: Gratis
Barn og voksne over 2 år: 50 kr

Kan jeg ta med et barn av det motsatte kjønn inn i garderoben?

Vi får ofte spørsmål om det er greit å ta med en gutt inn i damegarderoben – og omvendt, om det er mulig å ta med en jente inn i herregarderoben. Det er tillatt til barnet er 6 år. Barn over 7 år har ikke tilgang til garderober for det motsatte kjønn.

Vi forbeholder oss retten til å stenge badet tidligere ved tekniske feil eller årsaker utenfor vår kontroll, uten kompensasjon til campinggjester.