Resort
Ansia - Lycksele, ansia badpark

Ansia – Lycksele

Sommarvägen 1, 921 41 Lycksele

Norrländsk perle med utsikt over Umeälven

Nyhet! Ansia er nå blitt en First Camp Resort, et helt nytt undermerke for deg som foretrekker det lille ekstra i ferien. Les mer her.

 

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig destinasjon i Nord-Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets rette forstand med egen badestrand og flere lekeplasser for barna. Ved innkjørselen ligger den kombinerte resepsjonen, butikken og kafeen hvor du sjekker inn, løser fiskekort eller kjøper is. Uansett om du bor i campingvogn, hotellrom, telt eller hytte har du alltid tilgang til campingens servicehus med vaskemaskiner, dusjer, badstue etc. Her finnes det aktiviteter både på campingen og selvfølgelig i hele Lycksele. Ikke gå glipp av vår herlige sandstrand hvor du kan nyte solen og slappe av. Lycksele er et selvsagt reisemål både om sommeren og med en vintersesong med skiløyper, hundekjøring og nordlys. I sommerukene 27 til 32 kan du ta del i vårt rekordstore aktivitetsprogram med blant annet barneklubb, trening og underholdning.

 

På Ansia finnes fullt utstyrte konferanselokaler hvor arrangementene skreddersys etter gruppens ønsker. Flere og flere velger å bo i hytte på ferien så vel som under konferansen da det er både komfortabelt og trivelig. På campingen finnes også Lilla Hotellet med enkelt- og dobbeltrom, samt suiter med boblebad eller hvorfor ikke badstue og fantastisk utsikt over Umeälven.

 

Velkommen til magiske Ansia!

 


Vi tilbyr

Frokostpose
Gratis wifi sone
Hurtigutsjekking
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Badstu
Barneklubb
Fiske
Gym
Langrenn
Lekeplass
Minigolf
MTB
Spa
basseng
Sykkelutleie
Trøbåt

Praktisk informasjon

Her finner du mer praktisk informasjon som kan være nyttig å vite om vår destinasjon. Hva gjelder for WIFI, hvor finner du tømmestasjonen eller nærmeste hjertestarter? Her finner du også våre generelle trivselregler som gjelder for alle campinggjester, slik at oppholdet blir så bra som mulig!

 

Avfall
På First Camp jobber vi aktivt for et bedre miljø og håper at du som gjest også bidrar. På våre avfallsstasjoner sorterer vi blant annet plast, aluminium, glass, papir og aviser. Instruksjoner finnes ved hver stasjon.

 

Bom
Om sommeren låser vi bommene kl. 23:00. Som gjest får du en kode til bommene ved innsjekking. I vintersesongen er det ingen bommer.

 

Bussforbindelser

Den nærmeste busstoppet ligger rett utenfor resepsjonen. Søk busstider her. 

 

Butik
Butikken har de samme åpningstidene som resepsjonen.

 

Hjertestarter
Hjertestartere finnes i resepsjonen og i restauranten.

 

Servicekort
Servicekortet kan lades med penger og brukes til for eksempel vaskemaskiner (dusj er gratis).

 

Tømningsstasjon

Latrintømming finnes ved miljøstasjon 1 og ved alle servicehus. I vintersesongen er det kun latrintømming ved servicehus 2.

 

Wifi
Wifi er tilgjengelig på begrensede deler av området. Vennligst merk at tilkoblingen kan være noe tregere i sommerukene.

 

Aldersgrense
I uke 30 må man være fylt 25 år for å kunne booke overnatting hos oss. Utenom denne uken må alle gjester være fylt 18 år eller være i følge med foresatte.

 

Åpningstider
First Camp Ansia – Lycksele er åpent hele året.

 


Åpningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00