Holbæk Fjord – Sjælland

Sofiemindes Allé 1, 4300 Holbæk

En herlig perle ved vannet, åpen hele året.

Velkommen til First Camp Holbæk Fjord – en herlig perle ved vannet, åpen hele året. Vår campingplass ønsker deg velkommen til et fantastisk ferieeventyr midt i dansk natur, hvor skjønnheten og roen i Sjælland møter aktivitet og livsglede. For familier med barn er Sjælland et paradis, fylt med morsomme attraksjoner som Sommerland Sjælland, BonBon Land og Tivoli. Hvis du er lidenskapelig opptatt av fiske, tilbyr Sjællands kyster og vassdrag noen av Danmarks beste fiskevann.

Vår campingplass er omgitt av vakre øyer, fra Møn til Lolland, Falster og de sjarmerende øyene Omø, Sejerø, Nekselø og Orø. Har du lyst på byopplevelser, er First Camp Holbæk Fjord et flott utgangspunkt til å utforske København.
Vi ser frem til å gjøre ferien din uforglemmelig på First Camp Holbæk Fjord – ditt vindu til det beste av Sjælland, enten du søker fred og ro eller eventyr og opplevelser. Velkommen!


Vi tilbyr

Husdyrvennlig

Aktiviteter

Badstu
Barnebasseng
Fotballbane
Gym
Lekeplass
Strand og bading
Svømmebasseng
Sykkelsti
Hoppepute
Turstier

Praktisk informasjon

Her finner du mer praktisk informasjon som kan være nyttig å vite om vår destinasjon. Hva gjelder for WIFI, hvor finner man tømmestasjonen eller nærmeste hjertestarter? Her finner du også våre generelle trivselsregler som gjelder for alle campinggjester, slik at oppholdet blir så bra som mulig!

 

Wifi
Wifi er tilgjengelig i begrenset omfang på området.

 

Tømmestasjon
Latrintømming finnes i servicehus 1.


Åpningstider

2. februar8. mai
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndagUbemannet