Utendørsbasseng ved Holbæk Fjord!

Letar du etter en campingplass med basseng? Da har du kommet rett! På First Camp Holbæk Fjord tilbys svømmeeventyr for både voksne og barn. I den store bassenget under tak kan du bade uavhengig av om det er strålende sol eller regn og ruskevær i løpet av ferien. Bassenget er oppvarmet, noe som gjør det mulig å tilbringe mange timer med morsomme badeopplevelser. Det store bassenget er 150 cm dypt og har en liten, men morsom vannsklie for de som tør prøve. I tillegg til bassenget er det også et barnebasseng som kun er 30 cm dypt, perfekt for å øve på de første svømmetakene.

 

Hvis du ønsker å slappe av i løpet av ferien, kan du nyte den oppvarmede boblebadet eller den populære badstuen. Her er det bare plass til noen få gjester om gangen, så vi anbefaler å bestille tid i resepsjonen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt hyggelige bassengområde!

 

Fri tilgang til bassenget er inkludert i prisen
Jacuzzi: DKK 30,- for 15 minutter (Forbeholdt overnattende gjester)

 

Åpningstider

Bassengets og vannparkens åpningstider følger resepsjonens åpningstider. Utebasseng: Omtrentlig 1/5 – 20/10 2024. Badstuen kan ikke bookes på forhånd.