Camping - First Camp Holbæk Fjord

“Camping for alle”, som et gammelt slagord sier – og ikke overraskende, fordi det legemliggjør selve sjelen av camping. Dette er også sant på First Camp Holbæk Fjord!
På campingplassen er alle like, enten du er administrerende direktør eller arbeider, byboer eller bonde, enten du bor i campingvogn eller hytte, er fast gjest eller dagsbesøkende. Ingen kan se forskjellen, alle er like, og de som vil sosialisere “over hekken” gjør det – og de som vil være for seg selv og bare slappe av – vel, de gjør det.
Slik er det her ved Holbæk Fjord. Kom som du er – lev som du vil. Det er i Holbæk at din neste campingferie blir til opplevelser, og opplevelser blir til minner, og minner blir til vennskap. For både unge og gamle. Her tar vi vare på deg og dine kjære, og fasilitetene både på og utenfor campingplassen er absolutt verdt et besøk.

Camping

På First Camp Holbæk Fjord har vi flere ulike muligheter for å leie plass dersom du kommer med egen campingvogn. Så du velger komfortnivået og den faktiske plasseringen av campingplassen. Alle campingplasser er på gress. Nedenfor kan du se de ulike setetypene:

Campingplass med strøm – Max 6-10m

På campingområdet finnes det flere campingplasser med strøm avhengig av størrelsen på kjøretøyet ditt. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.

Campingplass med strøm og VVS – Max 8m

Campingplassene er spredt over området og passer for kjøretøy


Sesongplass

Velværeferie, innendørsbasseng, spa og utsikt over Holbæk-fjorden.

Med en sesongplass hos oss kan du også nyte følgende fordeler:

  • Gjelder for opptil 6 personer i samme husstand.
    • 50% rabatt på en overnatting på alle First Camp-destinasjoner i Danmark.
  • Spill en gratis runde minigolf eller to.
  • Gi vennene dine 10% rabatt på camping.
  • Gi barna dine, barnebarna, vennenes barn, vennenes barn eller deg selv gratis is.
  • Gratis dusj.
  • Gratis bruk av servicebygninger, inkludert varmt vann, ovner, kokeplater osv.
  • Diverse gratis aktiviteter for campere i alle aldre.

Dette er bare en liten smakebit på hva du kan glede deg til som sesonggjest. Har vi vekket interessen din, men du er ikke helt overbevist? Du er hjertelig velkommen til å ringe oss eller kanskje besøke campingplassen, ta en titt på fasilitetene og få svar på noen av spørsmålene dine.

Vennligst merk at åpningstidene for bassenger, badeland og svømmehaller kan variere. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer og tilpasninger avhengig av tilbud, etterspørsel, sesong, vind og vær. Hvis du ønsker å ta med deg en hund, påløper det en liten ekstra kostnad.

Priser og perioder

Alle priser er oppgitt i danske kroner (DKK).

Strømkostnader

Prisen for sesongavtalen inkluderer ikke strømkostnader. På de fleste steder leveres en strømmåler, fra hvilken eventuelle ekstra strømkostnader leses etter at leieperioden er avsluttet. Strømkostnader må betales av gjesten senest ved utsjekking. På noen steder er det installert bi-målere, slik at en ekstra strømmåler ikke er nødvendig. Avgiften beregnes fortsatt basert på gjeldende forbruk.

Sesongplass (sommersesong)

KategoriSommersesong 2024 (22. mars - 20. oktober)
Standard14 995 DKK
Standard Plus16 495 DKK
Komfort16 995 DKK
Komfort Plus18 495 DKK
Strømtilkobling / målerleie0 DKK
Hund350 DKK
Gjestekort700 DKK
Ekstra voksen1 000 DKK
Ekstra barn700 DKK
Vinterplassering1 495 DKK
Oppbevaring av gulv995 DKK

Betaling: Første avdrag på 2 000 DKK forfaller ved bestilling. Det gjenværende beløpet (andre avdrag) må betales senest 30 dager før sesongstart.

Vår- og høstsesonger

KategoriVårsesong 2024 (22. mars - 23. juni)Høstsesong 2024 (11. august - 20. oktober)
Standard6 995 DKK5 495 DKK
Standard Plus7 495 DKK5 995 DKK
Komfort7 995 DKK6 495 DKK
Komfort Plus8 495 DKK6 995 DKK
Strømtilkobling / målerleie0 DKK0 DKK
Hund250 DKK250 DKK
Gjestekort500 DKK500 DKK
Ekstra voksen500 DKK500 DKK
Ekstra barn350 DKK350 DKK

Betaling: Første avdrag på 2 500 DKK forfaller ved bestilling. Det gjenværende beløpet (andre avdrag) må betales senest 30 dager før sesongstart.

Vinterplasser

KategoriVintersesong 2024 (22. oktober - 5. mars)
Standard5 495 DKK
Standard Plus5 995 DKK
Komfort6 495 DKK
Komfort Plus6 995 DKK
Strømtilkobling / målerleie0 DKK
Hund250 DKK
Gjestekort500 DKK
Ekstra voksen500 DKK
Ekstra barn350 DKK

Betaling: Første avdrag på 1.000 DKK forfaller ved bestilling. Det gjenværende beløpet (andre avdrag) må betales senest 30 dager før sesongstart.


Kraftpakke

Kraftpakken følger alltid den spesifikke bestillingen. Eventuelle overskytende/ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Kontakt oss for mer informasjon.


Telt

Teltsted utan el

På First Camp Holbæk Fjord tilbyr vi utleie av teltsteder. Hvis du ønsker mer frisk luft når du sover, kan du leie et teltsted på vår nydelige campingplass. Vi har flere fine teltsteder, med en praktfull utsikt over fjorden. Vennligst merk at bål på området ikke er tillatt.


Servicebygninger

Bad og Toalett

På området finner du en servicebygning med menns/kvinnens bad på den ene siden av bygningen og toaletter på den andre. Det er også 2 familierom, et stellerom for babyer og et handikaptoalett/bad.

Kjøkken

Servicebygningen har virkelig gode kjøkkenfasiliteter med 2 separate ovner. Hvis du vil grille middagen din, er du velkommen til å bruke grillene rett utenfor. Husk å rydde opp etter bruk. Det er også vasker, rennende vann og bord/benker.

Avfall

I enden av servicebygningen er det et delvis inngjerdet område med små containere for generelt kjøkkenavfall, glassflasker, syltetøyglass osv., papp og papir. Husk å sortere avfallet ditt og legg det i de riktige beholderne.

Vaskeri

Hvis du trenger å vaske klær, er også vårt vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i servicebygningen.