Frigård – Flensborg Fjord

Kummelefort 14, 6340 Kollund

En unik pärla på södra Jylland

Besøk First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en av Danmarks beste campingplasser. First Camp Frigård ligger i Kollund, i en mangfoldig natur med skog og strand, like ved Flensburg Fjord og Flensburg by.

 

Nyt den frie atmosfæren, den vakre naturen, de mange aktivitetene for store og små – og en koselig ferie så langt sør som mulig – altså i Danmark. La barna leke, bade og boltre seg om morgenen og dra på tur til Tyskland sammen senere på dagen. Det er en ferie uten grenser.

 

Vi gleder oss til å se deg i Sønderjylland – vi har åpent hele året!


Vi tilbyr

Gratis wifi sone
Husdyrvennlig
Innsjekkingsautomat

Aktiviteter

Badstu
Barneklubb
Basketball
Boule
Fotballbane
Lekeplass
Strandvolleyball
basseng
Sykkelutleie
Tråbil
Hoppepute
Treningsprogram

Praktisk informasjon

Hovedkjøkken og andre kjøkken

Her har du mulighet til å se vårt storkjøkken, som er gratis å bruke. Store lyse kjøkken hvor du finner ovner, komfyr(gass)vask og mulighet for å nyte maten på en av øvelsene på kjøkkenet.

 

Du har også muligheten til å bruke en av våre griller.

 

Toalett og badeforhold

Vår 5-stjerners bad- og toalettbygning er stor og vakker. Det er flere familiebad, hvor det er ekstra god plass når familien skal gjøre seg klar for tur. For barnefamilier er det selvsagt garderobe og egen barneavdeling. Med høy standard på renhold er det alltid en fornøyelse å komme inn i bygningene.

 

Vaskerom

Funnet i servicebygg 1, 2 og 3.

Vi har vaskemaskiner og tørketromler i våre bygg, som du kan bruke. Du kan bruke din oppgitte Sep-nøkkel til vask og tørking.Vaskemaskin koster 25 kr og en tørketrommel 7.5 kr per person. 15 minutter.


Åpningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00