Tempelkrogen –  Holbæk

Krogvejen 2, 4390 Vipperød

Familie- og barnevennlig campingplass i Holdbæks vakre fjordlandskap

Bare sju kilometer utenfor Holbæk finner du Tempelkrogens Familiecamping, som er en familie- og barnevennlig campingplass med masse morsomme aktiviteter og flotte fasiliteter for både store og små.

 

Med beliggenhet helt ned mot det innerste av Isefjorden er Tempelkrogens Familiecamping en av de campingplassene som ligger vakrest til på Sjælland. Den er omgitt av Fjordlandets vakre natur og frodige terreng, som gir gjestene muligheten til å gå på opplevelsesferd i det vakre, historiske området rundt plassen og det innerste av Isefjorden, der du kan vandre både på Fjordstien og den nye istidsruten.

 

Fjordlandet i Vestsjælland er det perfekte stedet for folk som vil campe i vakre omgivelser, særlig for dem som har med barn.
I tillegg til å være vakkert, byr området på mange spennende severdigheter for store og små, samt utallige muligheter til å gå på oppdagelsesferd, spise og shoppe i byen Holbæk, som ligger like i nærheten.

 

I Fjordlandet kan du dikte ditt eget eventyr, og Tempelkrogens Familiecamping er et ideelt sted å starte reisen rundt i Vestsjællands naturlandskaper.”


Vi tilbyr

Gratis wifi sone
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Lekeplass
Svømmebasseng

Praktisk informasjon

WIFI
Wifi er tilgjengelig i begrensede områder på platsen.

 

Tømmestasjon
Tømming er mulig på campingplass nr. 11.


Åpningstider

1. april8. mai
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndagUbemannet

I nærheten av Lunde – Telemark

Vil du utforske nærområdet? Her har du ulike tips.