Bøjden Strand – Fyn

Bøjden Landevej 12, 5600 Faaborg

First Camp Bøjden Strand - Fyn

First Camp Bøjden Strand gir deg havet som nærmeste nabo. Tre sider av campingplassen grenser til en fantastisk og barnevennlig badestrand. Ikke bare har du muligheten til å hoppe i bølgene, men du kan også ta en dukkert i vårt like fantastiske innendørs- og utendørs badeland. First Camp Bøjden Strand gir deg som gjest alt du trenger for en herlig campingferie – og enda mer.

Vi tilbyr den flotteste utsikten over det sør-fynske øyriket. I tillegg tilbyr vi underholdende og lærerike lekeplasser fra Kompan. Her er plass til barn i alle aldre. Vi har lekre hytter og generelt fantastiske forhold for deg og din familie og deres campingvogn.

På badestranden finnes en enorm vannlekeplass og en flytebrygge. Mange campinggjester ønsker å benytte muligheten til å seile. Her er Bøjden Strand – Fyn i toppklasse – vi har de meget gode plassforhold for båter. Campingplassen ligger i Helnæsbukta og dermed i trygt farvann. First Camp Bøjden Strand tilbyr mange aktiviteter for både barn og voksne. Hjertelig velkommen!


Vi tilbyr

Husdyrvennlig

Aktiviteter

Badstu
Barnebasseng
Barneklubb
Fotballbane
Lekeplass
Minigolf
Strand og bading
Svømmebasseng
Trampbåt
Treningsprogram
Underholdning

Praktisk informasjon

Her finner du mer praktisk informasjon som kan være nyttig å vite om vår destinasjon. Hva gjelder for WIFI, hvor finner man tømmestasjonen eller nærmeste hjertestarter? Her finner du også våre generelle trivselsregler som gjelder for alle campinggjester, slik at oppholdet blir så bra som mulig!

 

Wifi
Wifi er tilgjengelig i begrenset omfang på området.

 

Tømmestasjon
Latrintømming finnes i servicehus 2, 3 og 4.


Åpningstider

2. oktober21. mars
Lukket