Camping - First Camp Bøjden Strand - Fyn

Hos oss får du havet helt nært – på tre sider på Sør-Fyn med direkte tilgang til en herlig badestrand, som er meget barnevennlig. Hvis du ikke kan få nok av vann, så ta en dukkert i vårt badeland som er både inne og ute. Vi har alt hva en campingplass skal ha – og litt til.

Når du er på campingferie, betyr det mye at du får den helt riktige plasseringen av campingvognen når dere skal overnatte på plassen. Hver enkelt camper har sine spesielle preferanser for hvilken plassering som er mest optimal. Noen ønsker å ligge i nærheten av lekeplassen, slik at barna enkelt kan gå og leke og det er lett å holde øye med dem. Andre ønsker en plassering nær servicebygningene, slik at de ikke trenger å gå langt for å komme på toalettet. Andre vil heller ha en plassering med god utsikt eller – som det er mulig her på First Camp Bøjden Strand – rett ved vannet.

Camping

Hele campingplassen ligger på sør-fynsk kupert terreng, og det er ikke to plasser som er like. En stor del av plassene er derfor planert opp i terrasser. Alle plasser til telt og campingvogn har en storslagen unik utsikt over det Sør-Fynske Øyriket.

Utsiktsplass med strøm og VVS – Max 6-10m

På campingplassen finnes det flere ulike campingplasser avhengig av størrelsen på kjøretøyet ditt. Alle plasser har tilgang til strøm, og noen har også vann og avløp. Plassene er hyggelige og ligger spredt over området, velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.

Strandplass med strøm og VVS – Max 7-10m

Disse plassene er perfekte for deg som ønsker å bo på første rad nær stranden og bading. Alle plasser har tilgang til strøm, og noen har også vann og avløp. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.

Le-plass med strøm og VVS – Max 7-10m

Her bor du beskyttet mot vind på området og nær både basseng, resepsjon og lekeplass, perfekt for barnefamilier. Alle plasser har tilgang til strøm, og noen har også vann og avløp. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.

Telt

Er dere på sykkelferie eller har dere ikke mulighet til å kjøre med campingvogn etter bilen deres, kan dere dra nytte av en rimelig overnatting på vårt teltområde, hvis dere selv tar med teltet. Dette teltområdet ligger sentralt nær servicebygningene og dere har tilgang til alle de samme fasilitetene som de øvrige camperne, men bilen parkeres ved resepsjonen. Du kan også velge å slå opp teltet ditt på en av våre vanlige nummererte campingplasser, mange med strøm, havutsikt, nær stranden eller med utsikt til solnedgangen. Velg din plass på kartet når du booker online!


Sesongplass

First Camp Bøjden Strand tilbyr en unik campingopplevelse med havet som nærmeste nabo. Campingplassen er omgitt på tre sider av en fantastisk, barnevennlig strand, noe som gir gjestene en enestående mulighet til å nyte havet. I tillegg til stranden finnes det også et innendørs og utendørs badeland som tilbyr forfriskende opplevelser.

Stedet tilbyr en fantastisk utsikt over det sør-fynske øyrike, noe som bidrar til den naturskjønne atmosfæren. Det er også koselige lekeplasser fra Kompan, som passer for barn i alle aldre, noe som gjør det til et ideelt sted for familier. I tillegg til de naturlige og rekreasjonsfasilitetene, tilbyr First Camp Bøjden Strand også vakre hytter og utmerkede fasiliteter for campingvogner, noe som sikrer en komfortabel og minneverdig campingopplevelse for hele familien.

Med en sesongplass hos oss, kan du samtidig nyte:

 • Gjelder for opptil 6 personer i samme husstand
 • Fri tilgang til innendørs badeland
 • Fri tilgang til utendørs svømmebasseng
 • Gratis rabatthefte med gode tilbud og rabatter, inkludert:
 • Få 50% rabatt på overnatting ved alle First Camp destinasjoner i Danmark.
 • Spill en eller to runder med minigolf gratis.
 • Gi vennene dine 10% rabatt på camping.
 • Skjem bort barna, barnebarna, barnas venner, vennenes barn eller deg selv med gratis is.
 • Gratis dusj
 • Fri bruk av servicebygninger inkl. varmtvann, ovner, kokeplater osv.
 • Forskjellige gratis aktiviteter for store og små campere.

Det ovenstående er bare et lite innblikk i hva du som sesongboer kan se frem til. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er hjertelig velkommen til å ringe oss, eller kanskje besøke campingplassen, se på fasilitetene og få svar på noen av dine spørsmål.

Vennligst merk at åpningstidene for bassenger, badeland, og svømmehaller kan variere. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer og justeringer avhengig av tilbud, etterspørsel, årstid, vind og vær. Hvis du ønsker å ta med hund, koster dette et lite ekstra tillegg.

Priser og Perioder

Alle priser er i DKK.

Strømutgifter

Prisen for sesongkontrakten inkluderer ikke strøm. Samtidig deles det ut en strømmåler på de fleste steder, hvor eventuelle ekstra strømkostnader avleses etter utleieperiodens slutt. Prisen for sesongavtalen er ekskl. elektrisitet. Det kjøpes i tillegg en kraftpakke som alltid følger den spesifikke bestillingen. Eventuelle overskytende/ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Strømpakken kan alltid oppgraderes underveis uten ekstra avgifter.

Sesongplass (Sommersesong)

KategoriSommersesong 2024 (22. mars – 20. oktober)
Læ + Udsigt15.995,-
Udsigt+17.995,-
Strandplads21.495,-
Strandplads+30.495,-
Strømtilkobling / Målerleie0,-
Hund350,-
Gjestekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkeringsplass1.495,-
Gulvoppbevaring995,-

Betaling: Første avdrag på 2.000 DKK betales ved bestilling. Resterende beløp (andre avdrag) betales senest 30 dager før sesongstart.

Vår- og høstsesong

KategoriVårsesong 2024Høstsesong 2024
Læ + Udsigt4 995 DKK3 495 DKK
Udsigt+5 995 DKK4 095 DKK
Strandplads6 995 DKK5 995 DKK
Strandplads+7 995 DKK7 995 DKK
Strømtilkobling / Målerleie0 DKK0 DKK
Hund250 DKK250 DKK
Gjestekort500 DKK500 DKK
Ekstra voksen500 DKK500 DKK
Ekstra barn350 DKK350 DKK

Betaling: Første avdrag på 2 500 DKK må betales ved bestilling. Restbeløpet (andre avdrag) må betales senest 30 dager før starten av sesongen.

Vinterplass

KategoriVinterplass 2024
Alle plasser5 995 DKK
Strømtilkobling / målerleie0 DKK
Hund250 DKK
Gjestekort500 DKK
Ekstra voksen500 DKK
Ekstra barn350 DKK
Vinterparkering1 495 DKK
Oppbevaring av gulv995 DKK

Betaling: Første avdrag på 1 000 DKK må betales ved bestilling. Restbeløpet (andre avdrag) må betales senest 30 dager før starten av sesongen.


Servicebygninger

På First Camp Bøjden Strand finner du 3 moderne servicebygninger. De har alle de samme høye standardene med familierom, barneavdelinger og babyfasiliteter. For å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig er dusj gratis i alle avdelinger. Bygning 3 tilbyr dessuten et koselig spiseområde på kjøkkenet og en romslig overdekket grillterrasse. Nyt fordelene av gratis kokeplater, ovn, mikrobølgeovn og varmt vann på kjøkkenene. Skulle du trenge plater til ovnen, står vi klare i resepsjonen for å hjelpe.


Kraftpakke

Kraftpakken følger alltid den spesifikke bestillingen. Eventuelle overskytende/ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Kontakt oss for mer informasjon. Les mer om våre kraftpakker her.