Camping

Bare sju kilometer utenfor Holbæk finner du Tempelkrogens Familiecamping, som ligger der Fjordlandet er på sitt aller vakreste, ned mot den innerste delen av Isefjorden – en del som blir kalt Tempelkrogen. Navnet Tempelkrogen stammer fra oldtiden.

Oppstillingsplass

Oppstillingsplass med strøm – maks 8, 9 eller 11 meter
Oppstillingsplass med strøm og plass til tilhenger på opptil 8, 9 eller 11 meter. Alle plassene har gressunderlag Hvis du ønsker å bestille en bestemt plass, må du velge den på kartet når du bestiller på nett.


Sanitærfasiliteter

​Dusj- og toalettbygg

​Fordelt i 3 forskjellige bygninger rundt omkring på plassen finnes det totalt 32 pene og moderne toaletter, som alle har håndvask inne i rommet.

Alle baderommene har toalett, håndvask og dusjkabinett.


Sesongplass på First Camp Tempelkrogen

Du vet nok at vi har plasser for de av dere som ønsker å ha campingvognen hos oss for hele sesongen. Eller før. Eller etter. Du bestemmer hvor lenge du ønsker at sesongen skal vare.

Med en sesongplass hos oss kan du også glede deg over følgende fordeler:

 • Gjelder for opptil 6 personer i samme husstand.
 • Fri tilgang til utendørs basseng.
 • Gratis rabattkuponghefte med flotte tilbud og rabatter, inkludert:
 • Gi vennene dine 10% rabatt på camping.
 • Unn dine barn, barnebarn, barnas venner, venners barn eller deg selv gratis iskrem.
 • Få 50% rabatt på en natts opphold på alle First Camp-destinasjoner i Danmark.
 • Nyt en gratis runde minigolf eller to.
 • Gratis dusjer.
 • Ubegrenset bruk av servicebygninger, inkludert varmt vann, ovner, kokeplater og mer.
 • Gratis aktivitetsprogram.
 • Spesielle arrangementer reservert for sesonggjester, inkludert:
 • Fester/sosiale arrangementer eksklusivt for sesonggjester.

Det ovennevnte gir bare et glimt av hva du kan se frem til som en sesonggjest. Hvis vi har vekket interessen din, men ikke fullstendig overbevist deg, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss eller kanskje besøke campingplassen, ta en titt på fasilitetene og få svar på noen av spørsmålene dine. I tillegg kan du også melde deg på vår gratis interesseliste, og vi vil kontakte deg hvis en plass blir tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at åpningstidene for bassenger, badeland og svømmebassenger kan variere. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer og tilpasninger avhengig av tilgjengelighet, etterspørsel, sesong og værforhold. Hvis du ønsker å ta med hunden din, vil det påløpe en liten ekstra avgift.

Priser for strøm


Prisen for sesongpakken inkluderer ikke strøm. En strømpakke kjøpes i begynnelsen av sesongen. Gjestene må derfor velge forventet strømforbruk for sesongen. På Tempelkrogen kan du alltid følge ditt strømforbruk via en app, og eventuelle ekstra strømkostnader kan fastsettes etter utleieperiodens slutt. Strømkostnader som ikke er inkludert i en strømpakke, må betales av gjesten ved utsjekking. Ubrukt strøm fra den kjøpte strømpakken vil ikke refunderes. Kostnader per kWh vil bli fakturert til gjesten i henhold til en separat prisliste.

KategoriSommersesongen 2024
22. mars – 20. oktober
Grønn12.495,-
Blå12.995,-
XL13.495,-
Hund350,-
Gjestekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-

Betalingsbetingelser: Den første delbetalingen på 2 000 DKK forfaller ved bestilling. Den gjenværende balansen (andre delbetaling) må betales senest 30 dager før starten av sesongen.

Vårsesongen 22. mars – 23. juni

KategoriVårsesongen 2024
22. mars – 23. juni
Alle plasser3.995,-
Hund250,-
Gjestekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: Den første delbetalingen på 2 000 DKK skal gjøres ved bestilling. Den gjenværende saldoen (andre delbetaling) må betales senest 30 dager før sesongens start.

Høstsesongen 11. august – 20. oktober

KategoriHøstsesongen 2024
11. august – 20. oktober
Alle plasser3.495,-
Hund250,-
Gjestekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betalingsvilkår: Den første delbetalingen på 2 000 DKK forfaller ved bestilling. Den gjenværende balansen (andre delbetaling) må betales senest 30 dager før sesongens start.

Vinterplass (Vintersesong)

KategoriVinterplass 23/24
22. oktober – 5. mars.
Alle plasser3.595,-
Hund250,-
Gjestekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betalingsvilkår: Den første delbetalingen på 1 000 DKK forfaller ved bestilling. Den gjenværende balansen (andre delbetaling) må betales senest 30 dager før sesongens start.

Strømpakke

Strømpakken samsvarer alltid med den spesifikke bestillingen. Eventuell overskudds- eller ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.