Familie

Gale etter vikinger

Ikke langt fra campingplassen, litt vest for Slagelse, finner dere Vikingeborgen Trelleborg, som er et av Danmarks viktigste monumenter fra vikingtiden. Det er selveste Harald Blåtands ringborg fra slutten av 900-tallet. I Roskilde ligger det fem originale vikingskip. Dere kan også seile i et vikingskip på Roskilde Fjord fra mai til september. Her kan dere kle dere ut som vikinger og svinge tunge sverd, se hvordan man bygger et vikingskip eller prøve ut forskjellige former for håndverk fra denne tiden.

 

Gøy og golf
Vil dere ha forlystelser av det mer moderne slaget, ligger Sommerland Sjælland cirka en halvtimes kjøretur fra campingplassen. Her er det masser av aktiviteter for hele familien, og Sjællands største vannland. Dere kan kjøpe billetter i informasjonen, så sparer dere litt tid. BonBon-Land er også en mulighet for dem som ønsker familievennlige severdigheter på Midtsjælland. Det perfekte stedet for årets morsomste feriedag, hvis der spør barna. Her er det over 60 attraksjoner for store og små. Det er full fart på Vildsvinet, men det går også an å ta det mer med ro. Det finnes masser av hyggelige attraksjoner for de aller minste også. Vil dere spille golf, er Midtsjællands Golklub et besøk verdt – banen er alltid i god stand, med en blanding av vanskelig og lette hull. Det er vann i spill på 14 av de 18 hullene og kort avstand mellom green og teested. Når dere overnatter på Tempelkrogens Familiecamping, får dere 20 % i rabatt på bruk av golfklubbens fasiliteter, som også omfatter et treningssenter.

 

Dyrehage
I ZOOPARK kan du møte den sjeldne hvite tigeren Elvis, gøyale aper, digre kvelerslanger og mange andre spennende og farlige dyr. Den moderne dyrehagen prioriterer dyrenes velferd høyt. Dyrene har store naturlige anlegg hvor de lever så naturlig som mulig, og de aktiveres daglig. Ta med nistekurv og nyt en piknik i haven ved vannkanten.