Resort

Hasmarkhytta

Ønsker du å oppleve den helt unike campingstemningen, de mange aktivitetene og fasilitetene, men ikke har egen campingvogn, kan du velge en av våre store vikinghytter. Campinghytta er basert på stedets vikingtema, så se frem til en fantastisk hytte med annerledes design. Vi har 18 store Hasmarkhytter med plass til 6 personer.

 

Hyttas interiør: Hytta har plass til 6 personer fordelt på 2 soverom med 3/4 senger og 1 hems med to madrasser. I tillegg har hytta kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr og stort kjøleskap, stue og eget bad og toalett. Se vår inventarliste for luksushytter.

 

Sengetøy: I hytta er det dyner og puter. Du må ta med eget sengetøy. Du kan også bestille en linpakke hos oss som inkluderer pute- og dynetrekk, laken og et lite og stort håndkle.

 

Husdyr: Husdyr er tillatt på alle våre hytter.

 

Røyking: Vær oppmerksom på at røyking er forbudt i alle hytter.

 

Renhold: Som utgangspunkt rengjør du hytta selv. Dersom du ikke ønsker å rydde, kan du kjøpe sluttrengjøring hos oss.

 

Basseng/badeland: Våre priser inkluderer gratis tilgang* til bassenget/badelandet!

 

*Av sikkerhetsgrunner forbeholder First Camp seg retten til å avvise gjester ved inngangen til badelandet/bassenget dersom dette anses å være uforsvarlig. Det er First Camp sin rett å vurdere dette til enhver tid. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere.


Info

35kvm Stue
6 Senger
3 Rom

Fasiliteter

Dusj
Toalett
Nær lekeplass
Nær servicehus
Parkering ved hytta
TV
Fryser
Kaffetrakter
Kjøkkenkrok
Kjøleskap
Komfyr
Oppvaskmaskin
Stekeovn
Rengjøringsutstyr
Røyking forbudt
Servise og bestikk
Tillat med husdyr
Vann