Resort

Hasmark hytta Plus

Hvis du ønsker å oppleve den unike campingatmosfæren, de mange aktivitetene og fasilitetene, men ikke har din egen campingvogn, kan du velge en av våre store vikinghytter. Campinghytten er basert på stedets vikingtema, så se frem til en fantastisk hytte med et annerledes design. Vi har 18 store vikinghytter som har plass til 6 personer.

 

Ankomst og avreise: På ankomstdagen er innsjekking fra kl. 15.00. På avreisedagen er utsjekking senest kl. 11.00.

 

Interiør i hytten: Hytten har plass til 6 personer i 2 soverom med 3/4 senger og 1 loft med to madrasser. I tillegg har hytten et kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr og stort kjøleskap, en stue med peis, samt eget bad og toalett. Se vår inventarliste for luksushytter.

 

Sengetøy: I hytten finnes dyner og puter. Du må ta med eget sengetøy. Du kan også bestille et sengetøypakke fra oss som inkluderer pute- og dynetrekk, laken, og et lite og stort håndkle.

 

Kjæledyr: Kjæledyr er tillatt i alle våre hytter.

 

Røyking: Vennligst merk at røyking er forbudt i alle hytter.

 

Rengjøring: Som utgangspunkt rengjør du hytten selv. Hvis du ikke ønsker å rengjøre, kan du kjøpe sluttrengjøring fra oss.

 

Basseng/vannpark: Våre priser inkluderer gratis tilgang* til bassenget/vannparken!

*Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder First Camp seg retten til å avvise gjester ved inngangen til vannparken/bassenget hvis dette anses som uforsvarlig. Det er First Camps rett til å vurdere dette når som helst. Vennligst merk at åpningstidene kan variere.


Info

35kvm Stue
6 Senger
3 Rom

Fasiliteter

Dusj
Toalett
Nær lekeplass
Nær stranden
Parkering ved hytta
TV
Fryser
Kaffetrakter
Kjøkkenkrok
Kjøleskap
Komfyr
Oppvaskmaskin
Stekeovn
Rengjøringsutstyr
Servise og bestikk
Tillat med husdyr
Vann
Vaskemaskin