Resort

Luksus campingvogn

Prøv en av våre splitter nye luksus utleiebiler, som kommer med markise i en spesiell klasse. På torget finner du 2 stk. Adria Aviva 563PT PK. De står på plass 243 og 245 like ved det store fellesarealet ved ballbanen.

 

Innredning av campingvognen: Campingvognen er designet for maks. Soveplass til 7 personer i en 3/4 seng, tre køyesenger og en sovesofa. I tillegg er det kjøkken med kjøleskap med liten fryseboks, bad og toalett, et enormt Isabella Villa-fortelt med spiseplass og en liten veranda med utsikt over fotballbanen.

 

Sengetøy: I vognen er det dyner og puter. Du må ta med eget sengetøy. Du kan også bestille en linpakke hos oss som inkluderer pute- og dynetrekk, laken og et lite og stort håndkle.

 

Kjæledyr: Husdyr er tillatt i alle våre leiebiler.

 

Røyking: Vær oppmerksom på at røyking er forbudt i alle leiebiler.

 

Rengjøring: Som utgangspunkt rengjør du campingvognen og forteltet selv. Hvis du ikke ønsker å rydde, kan du kjøpe sluttrengjøring.

 

Basseng/badeland: Våre priser inkluderer gratis tilgang* til bassenget/badelandet!

 

*Av sikkerhetsgrunner forbeholder First Camp seg retten til å avvise gjester ved inngangen til badelandet/bassenget dersom dette anses å være uforsvarlig. Det er First Camp sin rett å vurdere dette til enhver tid. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere.


Info

20kvm Stue
7 Senger
1 Rom

Fasiliteter

Dusj
Toalett
Nær lekeplass
Nær servicehus
Parkering ved hytta
TV
Fryser
Kaffetrakter
Kjøkkenkrok
Kjøleskap
Komfyr
Rengjøringsutstyr
Røyking forbudt
Servise og bestikk
Tillat med husdyr
Vann