Bistro Edsvik - Grebbestad

Lugn och ro efter en fartfylld dag

Bistroens åpningstider 2024
Fredag ​​og lørdag: 17.30 – 20.30
Kjøkkenet stenger kl 20.00

 

Utvidede åpningstider kan forekomme i ferier og helligdager

 

Efter en dag av fartfyllda aktiviteter kan det vara gott att sätta sig ned och koppla av i vår bistro. Här kan du njuta av både varm och kall mat och dryck. Kanske en svalkande öl efter en dagstur till Enebærodde? Eller en iskall läsk ihop med en smarrig förrätt? Då det finns tonvis med aktiviteter på Hasmark Strand vill vi också erbjuda våra gäster välförtjänt avkoppling. Det finner du på vår bistro, välkommen!

Se vårt menykort här:

Bistro

På First Camp Hasmark Strand har vi egen matservering. I bistroen vår serverer vi mat med herlig bistropreg, alt fra enkel snacks til herregårdsbiff eller wienerschnitzel, som avsluttes med deilige desserter og ledsages av god drikke som øl og vin. Selvfølgelig finnes det gode alternativer for de små bobilene.

Nyt en god lunsj, en middag eller heng ut og ha det gøy på våre rom eller i solen på gårdsplassen. Maten er også tilgjengelig som take-away for å ta med til hytta eller campingvognen.

Du kan alltid ringe +45 64 82 62 06 eller sende e-post til hasmark@firstcamp.dk hvis du har spørsmål eller forespørsler. Vær oppmerksom på at bordreservasjoner for mindre enn 10 personer ikke er nødvendig.

Se vårt menykort här:


Butikk

I vår butikk finner du nesten alt du trenger for å lykkes med camping! Til lukten av nybakt brød finner du leker, grilltilbehør, pikniktilbehør, nødvendig basisutstyr og et utvalg av ferske grønnsaker (kun i høysesongen) samt søtsaker og snacks for vellykkede feriekvelder.

Og best av alt – når du har fri, er hver dag en kaffedag med nybakte boller og avkjølende is. Velkommen inn!

Butikkens åpningstider følger resepsjonen.