Hasmark - Fyn

Campingplatser

På Hasmark Strand Camping kan du ha en campingferie for hele familien!

Vi tilbyr 5 forskjellige setekategorier, som er beskrevet nedenfor

 

Diamantplasser er ca. 140m2 stort med både vann og kloakk på hvert sted. På disse vakre stedene er det tilgang til vårt luksuriøse toalettbygg. Diamantplasseringene er lyseblå på lokasjonskartet og er nummerert 500 – 528

 

Platinaplasser er de blå på setekartet og har vann + avløp, samt TV-mulighet. I Platina-området er det tilgang til våre nye 5-stjerners toalettbygg og flere små lekeplasser som lar de minste leke rett utenfor.

 

Gullplasser er de gule plasseringene på kartet. De er alle mellom 90-100 m2, her har alle steder igjen vann, kloakk og TV. Det er pent gjengrodde hekker for nærliggende steder i hele området. Sølvplasseringer er de grå rutene på kartet. Sølvplassene ligger på et populært sted, vanligvis i nærheten av en toalettbygning, lekeplass eller ved strandparken.

 

Bronseplasser er de brune på stedskartet. Superfine steder, hvor det er strøm på alle steder.

Bobil

Hos Hasmark Strand har vi gode muligheter dersom du camper i bobil. Vi har flere plasser som er store, hvor det absolutt er plass til bobilen din, samtidig som vi forholder oss til sikkerhetsreglene. Det er også enkelt å koble til strøm på disse stedene. Vi håper du synes det er enkelt å campe hos oss – selv når du sitter i bobil!


Telt

Som telttaker nyter du naturen på en helt spesiell måte – og hos oss får teltferien din et snev av luksus. Vi tilbyr fine toalett- og baderomsfasiliteter, gode vaskemuligheter, samt fine kjøkkenfasiliteter som gjør teltferien mye enklere.

CEE-kontakter måste användas för strömanslutning på plats. Adapter från vanligt 220v till CEE finns att låna i receptionen. (Begränsat antal). Vi rekommenderar att ta med en kabel på minst 5 meter.

Servicebyggene gjør campingferier enklere

Midt på torget, like bak vikingborgen, ligger vårt servicebygg. På forsiden av bygget er det inngang til 2 store, romslige toalettseksjoner, hvor det er rikelig med dusjer, servanter og toaletter. På sidene av bygget har vi store flotte familierom, handikapfasiliteter og garderober for de minste. Bak står kjøkkenet vårt, hvor det i tillegg til kokeplater og vask også er mikrobølgeovner for popcorn eller andre ting og vanlige ovner. Rett utenfor kjøkkenet er det en koselig spisekrok, hvor du kan nyte tilberedt mat eller grille med venner og familie. Det er også i dette bygget plassen har et vaskerom hvor det er vaskemaskin og tørketrommel, samt bordplass for bretting av klær.


Sesongplasser

Nyt hele sesongen på en av Danmarks beste og mest familievennlige campingplasser

Når du besøker First Camp Hasmark Strand har vi gjort en ekstra innsats for å skape de beste rammene for ditt opphold.

Uansett om du er ute etter aktiviteter eller avslapning, står vi klare til å oppfylle dine ønsker. For de aktive har vi for eksempel et innendørs og utendørs badeland, seks lekeplasser og en fotballbane. Vi har også sykkelutleie, slik at du kan ta en tur rundt i den vakre Nord-Fyns natur. Er du derimot mer til avslapning og selvkos, kan du ta deg en tur til spa-området vårt med badestamp og badstue.

Med et sesongbasert sted hos oss kan du også dra nytte av:

 • Gjelder inntil 6 personer i samme husstand
 • Gratis tilgang til innendørs badeland
 • Gratis tilgang til utendørsbasseng
 • Gratis rabatthefte med gode tilbud og rabatter. Gjelder også:
 • Gi 10 % rabatt på camping til vennene dine.
 • Unn dine barn, barnebarn, barnas venner, vennebarna eller deg selv gratis is.
 • Få 50 % rabatt på en overnatting på alle First Camp-destinasjoner i Danmark.
 • Spill en gratis runde eller to minigolf.
 • Ved bestilling av valgfri hovedrett fra bistroen vår får du også 1 stk gratis Yessi's Summer Dream dessert.
 • Gratis dusj
 • Gratis bruk av servicebygg inkl. Varmtvann, ovner, kokeplater etc.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis barneklubb for både små og store bobiler
 • Arrangementer reservert for sesongens gjester – inkludert:
 • Fester forbeholdt sesongens gjester
 • Grisefester
 • Bassengfest
 • Bankordninger
 • Felles bespisning og mye mer

Ovenstående er bare et lite glimt av hva du som sesonggjest kan forvente i fremtiden. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er hjertelig velkommen til å ringe oss, eller kanskje stikke innom campingplassen, se på fasilitetene og få svar på noen av dine spørsmål. I tillegg kan du også melde deg på vår gratis interesseliste – deretter kontakter vi deg dersom vi får ledig plass.

Vær oppmerksom på at åpningstidene for bassenger, badeland og svømmebassenger kan variere. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer og justeringer avhengig av tilbud, etterspørsel, årstid, vind og vær. Ønsker du å ta med hund koster dette et lite ekstra tillegg.

Priser og perioder

Alle priser på denne siden er oppgitt i DKK.

Utgifter til strøm

Prisen for sesongavtalen er ekskl. elektrisitet. På de fleste sidene må det kjøpes strømpakke ved sesongstart. Gjesten må derfor velge hvor mye strøm som forventes brukt i løpet av sesongen. Samtidig stiller de fleste steder med strømmåler, som eventuelle ekstra strømkostnader avleses fra, etter endt leieperiode. Strømutgifter som ikke er en del av en strømpakke må betales av gjesten senest ved utsjekking. Det er installert ekstra målere på enkeltplasser, slik at en ekstra strømmåler ikke er nødvendig. Det betales fortsatt etter løpende forbruk. Muligens lavere strømforbruk sammenlignet med kjøpt strømpakke refunderes ikke.

Sesongpitch (sommersesong)

Kategori
Priser i DKK
Sommersesongen 2024
22. mars – 20. oktober
Bronse12.595,-
Sølv16.795,-
Gull17.795,-
Platina18.295,-
Diamant19.895,-
Strømtilkobling / målerlager0,-
Hund350,-
Gjestekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Gulvlagring995,-

Betaling: 1. rate på 2000 kr betales ved bestilling. Resterende beløp (2. termin) betales senest 30 dager før sesongstart.

Vår- og høststed

KategoriVårplass 2024
22. mars – 20. juni
Høstplass 2024
11. august – 20. oktober
Bronse4.895,-3.595,-
Sølv5.095,-4.695,-
Gull5.295,-5.195,-
Platina5.495,-5.795,-
Diamant5.795,-5.995,-
Strømtilkobling / målerlager0,-0,-
Hund250,-250,-
Gjestekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: 1. rate på 2000 kr betales ved bestilling. Resterende beløp (2. termin) betales senest 30 dager før sesongstart.

Vinterplass (vintersesongen)

KategoriVinterplass 2022
24. oktober – 20. mars
Bronse4.695,-
Sølv4.695,-
Gull4.695,-
Platina5.595,-
Diamant5.595,-
Strømtilkobling / målerlager0,-
Hund250,-
Gjestekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: 1. rate på 1000 kr betales ved bestilling. Resterende beløp (2. termin) betales senest 30 dager før sesongstart.

Strømpakker / El

Strøm kjøpes i pakke ved sesongstart. Strømpakker følger alltid den spesifikke bestillingen. Muligens. overskytende/ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Kontakt oss for mer informasjon.