Barn leker på camping
Lek på campingplassen Bø - Telemark
kärradal camping barn
Camping Sjöstugan - Älmhult

Sesongplass på First Camp

Nyt feriefølelsen i flere måneder!

Bli sesonggjest, kom og gå som du vil på campingplassen. Vi tilbyr sesongplasser over hele Skandinavia - året rundt på flere destinasjoner! Når du bestiller en sesongplass, kan du sikre Kristi himmelfartsdag, pinse, midtsommer og alle andre fine dager på akkurat din favorittplass. Du kan nyte hver solrik vår- og sensommerdag og får maksimal feriefølelse hele sesongen. Kanskje du også vil teste ettersesongen eller vintersesongen og slappe av i ditt eget krypin når sopp-sesongen og den krispige fine vinteren begynner? I Norge har du til og med muligheten til å maxe ut campinglivet helt ved å bestille helårsplass.

Hos First Camp kan du altså bestille:

-Helårsplass (kun i Norge), sommersesong, vintersesong, førsesong, ettersesong, både før- og ettersesong i samme bestilling (da får du til og med 500,- i rabatt)

Det beste av alt er at du bestemmer helt selv når du vil at sesongen skal være 😄

*Alle må rydde sin plass når deres sesong er over. Dette gjelder også platting og spikertelt. Neste camper skal komme til en ren og tom plass, som de kan gjøre til sin egen. Helårscampere blir som de andre sesongcamperne fakturert en gang pr år de er helårscampere. Helårssesongen strekker seg fra 1. mai - 1. mai.

Aktuelle tilbud 🌟

Rekrutter en venn til sommersesongen

Har du en venn, kollega eller nabo som alltid er misunnelig på det herlige sesonglivet? Da kommer her en unik mulighet som ingen av dere vil gå glipp av! Når du rekrutterer en venn til en hvilken som helst First Camp destinasjon for sommersesongen 2024, får både du OG vennen din 1000 kr rabatt hver!

Pakkepris for før- og ettersesong

Flere av våre destinasjoner tilbyr før- og ettersesong. Benytt sjansen til å sikre deg en herlig plass å nyte vårvarmen, herlige sensommerdager og en magisk ettersesong! Vanskelig å bestemme deg? Velg våren her og høsten der - og få 500 kr rabatt på ettersesongprisen.

Norrlands bfirst camp tylösand - halmstad

NYHET! Gratis campinguke i sommer

For å vise ekstra takknemlighet til alle i vår store sesongfamilie, vil vi tilby alle sommersesonggjester en gratis campinguke på en ny destinasjon, en av mange fordeler ved å være sesonggjest i en stor campingkjede som First Camp.

säsongscamping sommar

Sesongfamilien

Hvordan er det å være sesonggjest egentlig? Bli inspirert av noen av gjestene som er en del av vår sesongfamilie! Hva er det beste med sesongcamping, hva gir dem campinglykke og hva er deres beste tips for de som vurderer sesonglivet? Bli kjent med familiene og hør deres historier!

Sommer, vinter eller hele året?

Ferien er kort, sesongen er lang. Så nyt alle fridager i ditt eget paradis. Vi tilbyr sesongplass både sommer og vinter og hele året. På flere av våre destinasjoner har du også mulighet til å bestille før- og ettersesong. Benytt anledningen til å sikre en fin plass for nyting av solens første varme stråler og opplev når trærne våkner til liv etter vinterens dvale. Du kan også sikre de varme sensommerdagene og håpe på en "indian summer" i ettersesongen!