alt
solvik sommarsäsong
alt
Kärradal - Varberg

Sesongplass på First Camp

Nyt feriefølelsen i flere måneder!

Bli sesonggjest, kom og gå som du vil på campingplassen. Vi tilbyr sesongplasser over hele Skandinavia - året rundt på flere destinasjoner! Når du bestiller en sesongplass, kan du sikre Kristi himmelfartsdag, pinse, midtsommer og alle andre fine dager på akkurat din favorittplass. Du kan nyte hver solrik vår- og sensommerdag og får maksimal feriefølelse hele sesongen. Kanskje du også vil teste ettersesongen eller vintersesongen og slappe av i ditt eget krypin når sopp-sesongen og den krispige fine vinteren begynner?

Det beste av alt er at du bestemmer helt selv når du vil at sesongen skal være 😄

  • Sommersesong
  • Vintersesong
  • Før- og ettersesong
säsongscamping sommar

Sesongfamilien

Hvordan er det å være sesonggjest egentlig? Bli inspirert av noen av gjestene som er en del av vår sesongfamilie! Hva er det beste med sesongcamping, hva gir dem campinglykke og hva er deres beste tips for de som vurderer sesonglivet? Bli kjent med familiene og hør deres historier!

Sommer, vinter eller hele året?

Ferien er kort, sesongen er lang. Så nyt alle fridager i ditt eget paradis. Vi tilbyr sesongplass både sommer og vinter. På flere av våre destinasjoner har du også mulighet til å bestille før- og ettersesong. Benytt anledningen til å sikre en fin plass for nyting av solens første varme stråler og opplev når trærne våkner til liv etter vinterens dvale. Du kan også sikre de varme sensommerdagene og håpe på en "indian summer" i ettersesongen!

Før- og ettersesong

Bestill begge sesongene og få 500 kr i rabatt!

Flere av våre destinasjoner tilbyr før- og ettersesong. Benytt anledningen til å sikre en akkurat den plassen du ønsker for nyting av solens første varme stråler og når trærne våkner til liv etter vinterens dvale. Du kan selvfølgelig også sikre de varme sensommerdagene og håpe på en "indian summer" i ettersesongen! Har du vanskelig for å bestemme deg? Velg førsesong her og ettersesong der - og få 500 kr i rabatt på ettersesongprisen.