Trampbil Edsvik - Grebbestad
Pool bad bogense
alt
alt
TILBUD TIL SOMMERSESONGENS GJESTER

Få en gratis campinguke i sommer

Du leste riktig! For å vise ekstra takknemlighet til alle i vår store sesongfamilie, vil vi tilby en helt gratis campinguke i sommer, på en annen destinasjon*. Hvis du allerede er sesonggjest, vil du mot slutten av april motta en e-post med din personlige rabattkode, så hold et øye med innboksen!

Dette tilbudet gir deg muligheten til å oppdage en helt ny favorittcamping, for vi har faktisk over 70 destinasjoner spredt over hele Norge, Sverige og Danmark. Ta ferie fra ferielivet i sommer og bruk din rabattkode for å booke en gratis campinguke på en ny destinasjon, uten å betale noe ekstra!

✅ Fullfør betalingen av din sesongplass senest 26/4*
✅ Rabatten vil gjelde for alle destinasjoner
✅ Rabattkode og mer info kommer i slutten av april

Rabattkoden kan kun brukes ved en bestilling for 1 til 7 sammenhengende netter på en destinasjon. Rabatten gjelder overnatting på campingplass i egen campingvogn, bobil eller telt. Se alle vilkår nederst på siden.

Har du ikke bestilt sesongplass ennå? ☀️

Bestill så snart som mulig. Lurt for å fullføre betalingen senest 26/4. Da får du gevinsten av gratis campinguke. Som sesonggjest får du alltid maksimal campinglykke til en virkelig god pris!

Fjellrike Norge

En ferieuke i Norge er ikke noe man spøker med! Camp blant høye fjell, dype daler og norske fjorder.

Naturskjønne Nord-Sverige

Med sine fantastiske fjell, herlige strender og spektakulære skoger er hele Nordland en drømmedestinasjon for alle!

Deilige Danmark

Vårt kjære naboland skjemmer bort oss med ferieeventyr for hele familien. Strender, aktiviteter, byliv - her er alt!

Beste Vestkysten

Ingen sommer uten vestkysten, det er sikkert. Salte bad, glatte klipper og lange deilige kvelder. Bestkysten!

Vidunderlige Dalarna

Finn din perle i Dalarna. Her venter alt fra ro og avslapning til spennende eventyr og kulturelle opplevelser.

Solrike Sør-Sverige

Skåne tiltrekker seg med kritthvite strender, koselige smultronsteder og solsikre dager. Oppdag våre skånske perler!

Vilkår
*Tilbudet gjelder kun for gjester som har booket sommersesongen 2024 i Sverige, Norge eller Danmark og har betalt den siste fakturaen i henhold til bookingbetingelsene. Tilbudet gjelder ikke hvis man blir sesonggjest etter sesongstart og betaler etter 26/4. Rabattkoden er personlig og sendes ut via e-post etter den 26/4. Rabattkoden kan kun benyttes ved én bookinganledning og gjelder for et valgfritt reisemål i Sverige, Norge, eller Danmark. Det er ikke mulig å booke for eksempel 2 dager på ett reisemål og 5 dager på et annet. Rabatten gjelder for 1-7 sammenhengende netter på en campingplass i egen campingvogn, bobil eller telt. Perioden som kan bookes er de samme datoene som din sommersesong, unntatt midtsommer 21/6-23/6 og uke 26-32. I Danmark inkluderer camping for opptil 6 personer. Rabatten er personlig og kan ikke overføres eller byttes mot penger, gyldig legitimasjon vises ved ankomst.