500 kr rabatt når du bestiller før- og ettersesong

Få så mye som mulig av campinglivet

Vi tilbyr en fin mulighet for dere som vil få mest mulig ut av campinglivet. Hvorfor ikke bestille både før- og ettersesong? Nyt både våren og høsten på ett og samme reisemål, eller oppdag to forskjellige. Du kan faktsik velge. Og uansett hva du velger, oppnår du 500 kr rabatt når du bestiller vår sesongpakke, med både før- og ettersesong.

Opplev vårens blomstringstid og når trærne kler på seg sin friske nye grønne drakt, og i tillegg så kan du komme tilbake til oss og se hvordan naturen endrer sin farge til høstlige. Flere av våre destinasjoner er nærliggende til naturens matkammer, sopp og bær. I mellomtiden kan du tilbringe en herlig sommer dit vinden og campingutstyret tar deg, selvfølgelig med god tid til og oppdage flere nye destinasjoner.

Vær lur – meld din interesse idag!

Finn drømmedestinasjonen (eller destinasjoner i flertall for deg som vil variere sesonglivet) Ring gjerne direkte til destinasjonen du har lyst til å besøke i resepsjonens åpningstid, frem til klokka 16 på hverdager i Norge og Danmark, og til klokka 17 i Sverige. Telefonnumrene finner du når du søker opp destinasjonen her på vår nettside. Epost funker også, eller en interessemelding. Vi tar da kontakt tilbake så fort vi har mulighet, så finner vi en god løsning for dine behov.