For deg som vil spise godt i løpet av ferien

For deg som ferierer på First Camp Skara Sommarland, finnes det flere gode matalternativer. Oppdag vår helt egne matservering First Camp Bistro hvor du kan nyte både varm og kald mat etter en hel dags eventyr. For deg som besøker sommerlandet under oppholdet ditt, finnes det også flere gode alternativer der. Her gir vi deg all informasjonen du trenger!

First Camp Bistro

Hjertelig velkommen til vår bistro på First Camp Skara Sommarland. Her serverer vi hjemmelaget mat med herlig bistrofølelse som passer ekstra godt etter en hel dag med aktiviteter og bading. Nyt en god lunsj, hyggelig middag eller bare heng i vår bistro. Maten finnes også som take-away å ta med til hytta eller campingplassen. Du finner alt fra enklere snacks til middager, med drikkevalg som øl og vin. Og  gode desserter som en ekstra påskjønnelse til deg selv. Selvfølgelig finnes det også gode alternativer for de små camperne. Hjertelig velkommen!


Butikk

På campingområdet finner du også en butikk, her finner du alt du trenger for å lykkes med campingoppholdet! Til duften av nystekt brød finner du alt fra mellommåltider, snacks og is til nødvendige basisvarer og annet nyttig å ha i løpet av ferien. Og det beste av alt - når man har ferie, kan hver dag være en kosedag med nystekte boller og avkjølende is. Velkommen inn!


Skara Sommarland

På Skara Sommarland er smaksopplevelsen like uendelig som vårt underholdningstilbud. Det finnes et bredt utvalg av kiosker, restauranter og kafeer å velge mellom. Hvorfor ikke lene deg tilbake på bistroen Bryggan og nyt god mat i ekte surferstil? Eller prøv noen herlige klassikere fra buffeen Taco Loco, Fish & chips eller Sagopoolsgrillen. Her finnes også Campingrestauranten som tilbyr en à la carte-meny og rykende ferske pizzaer. For voksne er det øl- og vinservice. Om sommeren kan man nyte livemusikk sammen med maten.

Hvis du har lyst på noe enklere, finnes det flere kafeer. Her er det lettere lunsjer, baguetter og kaker som du kan nyte med en luksuriøs baristakaffe. For deg som er på farten, finnes det flere kiosker å stoppe ved. Kanskje en klassisk fransk hot dog, softis, iskald slush eller luftig sukkerspinn. Det er lett å fylle på med energi hos oss, for å klare alle eventyrene i parken!