Feir åpningshelgen med oss! 🎉

HURRA, den 24. mai åpner First Camp – Skara Sommarland, og det skal selvfølgelig feires! Vi ruller ut den røde løperen, deler ut goodiebags til barna, tilbyr kaffe i resepsjonen og morsomme aktiviteter som skattejakt og ansiktsmaling. Yessi vil også være til stede i helgen for å feire åpningshelgen!

 

Samme helg åpner også Skara Sommarland. Når du bestiller hytte- eller campingopphold, er inngang til parken alltid inkludert. Benytt sjansen til å sikre familiens eventyr og kom og feir med oss!

 

 

 

Pakkepris inkl. overnatting + inngangsbillett 🎈

Uansett om du bestiller camping eller hytte, er inngang til Skara Sommarland alltid inkludert i prisen. Sikre deg din sommerlandspakke i dag!

Laster

Loading

✔ Inngang til Skara Sommarland
✔ Camping eller hytteovernatting
✔ Legg til antall personer i kassen
✔ 25 mai - 25. august 2024


*Pakken inkluderer overnatting på First Camp - Skara Sommarland og billetter til Skara Sommarland. På noen få enkelte dager i sommer inkluderer oppholdet ditt inngang til parken for én, i stedet for to dager. Dette gjelder når du booker overnatting med ankomst på følgende datoer: 24. eller 31. mai, 5. eller 12. juni, samt 23. august. På alle andre ankomstdager er 2 dagers inngang inkludert. Fra-prisene som vises i kalenderen er kun for overnatting per natt. I neste trinn ser du total overnattingspris inkl. billetter for én person. Du legger til nøyaktig antall personer som skal ha billetter til Skara Sommarland i neste trinn av bestillingen. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Parken åpner 25. mai

Frem til 17. juni er parken åpen i helger og langhelger.
Fra 17. juni er parken åpen hver dag, jippi!

Våte eventyr for hele familien 🌊

Vannparken passer for alle aldre og vannelskere. Enten du vil svømme rolig eller kaste deg ut i vannskliene, finnes det 13 spennende vannattraksjoner her. Det tilbys adrenalinfylte turer som Big Drop hvor du faller ned i et 21 meter langt rør og reiser i 60 km/t og Waka Waka med en imponerende 210 meter lang vannsklie. Det er også mer familievennlige eventyr som Piratøya og Strømfarten. For deg som søker en roligere atmosfære, er det flere alternativer, for eksempel Lagunen og Eventyrbassengene. La eventyret begynne! 

Sukkerspinn og morsomme attraksjoner 🎢

For deg som vil oppleve spenningen på tørt land, har Skara Sommarland et tivoli. Her kan du nyte en rekke herlige turopplevelser for alle familiemedlemmer. Fra klassiske karuseller og radiobiler til morsomme attraksjoner som Snake og Newton. Mellom turene kan du spise deilig is og sukkerspinn: få energi til flere turer. Her tar nemlig moroa aldri slutt! 

Hopp og lek med litt sport 🏎

I tillegg til vannattraksjoner og tivoli-turer, har Skara Sommarland et stort utvalg av andre aktiviteter. Fra lekeparker og vannverksted for de yngste til eventyrlige aktiviteter som vannski, hoppeborg og eventyrgolf. Hvis du liker raske turer og skarpe svinger, kan du teste de tre kule gokartbanene, utfordre vennene dine da vel. Hvis du vil svette litt ekstra, er det også mulighet for å prøve tennis, padel eller utendørs trening.