Skara Sommarland camping

Bestill camping på Skara Sommarland

Åh, campinglivet! Det kan bety mange forskjellige ting for ulike besøkende. Uansett om du er her for spennende vannventyr eller ønsker å slappe av på land, har vi ulike typer campingmuligheter. Her kan du velge å bo i bobil, campingvogn eller telt rett ved Skara Sommarland.

 

Siden Skara tilbyr mange aktiviteter og opplevelser, klarer man sjelden å få med seg alt på en dag. Når hele familien løper rundt blant vannattraksjoner, karuseller og mange morsomme aktiviteter, trenger man av og til å trekke pusten og samle energi til nye herlige opplevelser. Kanskje vil du ta en tur innom Skaras koselige sentrum for en kaffe og litt shopping eller bevege deg ut i naturen på en tursti.

 

Som du ser, er det mange grunner til å bestille en plass på First Camp – Skara Sommarland. Hvordan vil du campe?

Camping

På First Camp - Skara Sommarland finnes det flere forskjellige campingplasser avhengig av størrelsen på utstyret ditt og hvordan du reiser. Unikt for destinasjonen er det også busstomter for de som reiser med buss.

Campingplass med strøm - maksimalt 8-10 meter

Campingplass for de som trenger tilgang til strøm under oppholdet. Plassene er på gress og varierer i størrelse for kjøretøy på maksimalt 8 til 10 meter. Plassene er utstyrt med strømmaster og har enfaset system med CEE-uttak. De er sikret med 10 A, noe som ved 230 V tillater en effekt på 2300 W. Plassen kan bestilles for de med campingvogn, bobil eller telt.

Campingplass uten strøm - maks. 7 meter

 Denne campingplassen er for deg som ikke er avhengig av strøm under oppholdet ditt. Plassen har et romslig gressområde der du med utstyr på maksimalt 7 meter kan sette opp campingvogn, bobil eller telt.

Campingplass ekstra bred med strøm - maksimalt 8-10 meter

En ekstra bred campingplass for de som foretrekker mer plass, da disse stedene er bredere enn våre vanlige campingplasser på området. Plassene er utstyrt med strømmaster og har enfaset system med CEE-uttak. De er sikret med 10 A, noe som ved 230 V tillater en effekt på 2300 W. Plassen kan bestilles for de med campingvogn, bobil eller telt og er plassert på gressområder.

Busstomt med strøm - maksimalt 12 meter

Unikt på vår destinasjon er at vi har steder spesielt tilpasset for busser. Tomten er romslig dimensjonert og utstyrt med strøm. Underlaget er gruset for å passe optimalt for tyngre kjøretøy. Alle strømmaster på campingplassen vår har enfaset system og er utstyrt med CEE-uttak. De er sikret med 10 A, noe som ved 230 V tillater en effekt på 2300 W.