Skara Sommarland

Skara Sommarland, 532 92 Axvall

Sommerlandeventyr i Skara!

First Camp – Skara Sommarland er en familiecampingplass med noe for alle aldre! Campingplassen ligger rett ved siden av Skara Sommarland, en av verdens morsomste bad- og fornøyelsesparker med både vannattraksjoner, tivoli, karuseller og enda flere aktivieter. Sommarlandet lokker med actionfylte dager og ubegrensede eventyr for hele familien.

 

Og det stopper ikke der, på campingplassen fortsetter moroa. Spill tennis og fotball, hopp på trampoliner og utforsk de actionfylte lekeplassene. Det finnes også utendørs treningsstudio, terrengsykkelløyper og treningsstier for deg som har energi til overs etter dagens strev. Ønsker du å dra på oppdagelsesferd, er det mange forskjellige utfluktsmål i nærområdet, enten du vil oppleve alt fra shopping, kultur eller sightseeing til historie. For deg som er naturinteressert, finnes det også flere vakre turstier å utforske. Vil du slappe av på ferien og slippe å lage mat, kan du ta med familien til campingplassens bistro hvor dere alltid kan nyte noe godt. Spørsmålet er bare hvordan man noensinne skal kunne toppe denne ferien?!

 

Her er det mange hyggelige steder for deg som camper med campingvogn, bobil eller telt. Hyttene ligger spredt på campingplassen, og dere kan velge om dere vil bo i enklere campinghytter, sjarmerende leiligheter eller store familiehytter med ekstra god plass. Uansett hvordan dere velger å bo, venter det alltid eventyr utenfor døren. Barna finner raskt nye campingvenner, her er det ingen som trenger å kjede seg. Hjertelig velkommen til feriens høydepunkt!


Vi tilbyr

Elbil-lader
Husdyrvennlig
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Barnebasseng
Eventyrgolf
Lekeplass
MTB
basseng
Tråbil
Hoppepute
Trening i friluft
Turstier
Vannsklie

Praktisk informasjon

Her finner du mer praktisk informasjon som kan være nyttig å vite om vårt reisemål. Hva gjelder for WIFI, hvor finner man tømmestasjonen eller nærmeste kildesortering? Her vil du også finne våre generelle trivselsregler som gjelder for alle campinggjester, slik at oppholdet blir så bra som mulig!

 

Avfall
På First Camp jobber vi aktivt for et bedre miljø og ønsker å oppmuntre våre gjester til å gjøre det samme. På destinasjonen finnes det kildesortering i nærheten av servicebyggene, se campingkartet for nøyaktig plassering.

 

Butikk
Butikken fylles gradvis opp i løpet av våren for å kunne tilby sitt fulle sortiment i løpet av sommersesongen.

 

Tømmestasjon
På destinasjonen finnes det tømmestasjoner både for løs og fast tank. På campingkartet kan du se nøyaktig hvor disse er plassert.

 

WIFI
WIFI er tilgjengelig i begrenset omfang på campingområdet. Vennligst merk at tilkoblingen kan variere avhengig av hvor på området du befinner deg.

 

Bussforbindelser
Nærmeste togstasjon er Skövde C. Derfra går buss 200 som stopper rett ved vår besøksparkering, holdeplassen heter “Sommarland”.


Åpningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00