alt
Bistro Norsjø - Telemark
Fläsian - Sundsvall
alt

Nyheter og forbedringer 2024 🌟

Hurra, arbeidet med den store campingssesongen 2024 er i full gang. Vi investerer i forbedringer, renoveringer og andre fine nyheter. 😄 På denne siden presenterer vi noen av de spennende tingene som skjer på destinasjonene våre. Titt gjerne innom fremover, flere nyheter vil bli sluppet i løpet av året.

Ikke nøl med å fortsette å komme med tips og tilbakemeldinger. Deres meninger er viktige for oss! Sammen skaper vi nye campingminner som varer lenge. Virkelig lenge. 🥰️

Psst... Ikke glem å sjekke ut vår Facebook og Instagram, det vil også komme oppdateringer her. 👏

Lunde - Telemark

Hos den fine destinasjonen Lunde, jobbes det med noe som forenkler mange campingentusiasters hverdag. Lunde får nemlig ny stasjon for gråvann- og septikk tømming. Hurra! Rull innom og tøm her når du er på farten i sommer.

Norsjø - Telemark

Norsjø er heldig og får oppgradert restauranten sin. Det blir stas for alle som tar turen hit for å spise med nydelig utsikt, og for alle campinggjester som kan tusle hit fra sitt bosted. Både lunsj, middag, snacks og god drikke kan nytes her i sommersesongen. Mer info om meny kommer.

Bø - Telemark

Hos Bø kan man nyte gode måltider i en nyoppusset bistro i sommer. Her skjer det mye, og alle som trenger påfyll av ny energi i form av mat og drikke kan bestille fra en helt ny meny fra First Camp sitt bistrokonsept i nyoppusset spisested. Velkommen!

Gol - Hallingdal

Hos vår naturskjønne Gol - Hallingdal jobbes det på med renovering av store deler av destinasjonen. De har nylig fått nye servicehus, Friluftsbadet Hallingstampen blir helt nytt og fresht, og på arealet nede ved Hallingdalselven er det for tiden stor aktivitet med graving. Her blir det fine tomter for både campingvogn, bobil og telt.

Ansia - Lycksele

På vår populære nordlandsidyll Ansia venter en virkelig fin nyhet. Destinasjonen kommer nemlig til å få 4 helt nye hytter som flytter inn! Disse overnattingsstedene er en blanding av hytter og glamping, utstyrt med to senger og en peisovn for ekstra kos! Med en magisk beliggenhet og en terrasse med utsikt over elven. Bare se på bildet, wow! Og ikke nok med det, ved siden av hyttene blir det også bygget en grillhytte, hurra!

Arcus - Luleå

På Arcus skjer det spennende ting! Først og fremst vil servicehus 4 gjennomgå en grundig renovering og oppfriskning. I tillegg vil det også bli bygd nye campingplasser på området. Og det beste av alt: de blir plassert nær havet, så her er havutsikt under ferien en sikkerhet. Hvem vil ikke nyte det?

Fläsian - Sundsvall

På hyggelige Fläsian bor du med havet som nabo. Også hos Fläsian skjer det spennende ting i løpet av året. Nye campingplasser vil bli tilgjengelige på destinasjonen, og når det gjelder hytter, blir Timrå-hyttene renovert. Tjohoo, så gøy!

Karlstorp - Halmstad

Karlstorp – Halmstad er en koselig destinasjon for både barnefamilier og andre bobilgjester. Her kommer vi til å fokusere på servicehus 1, der vaskerommet får en renovering. Det kommer til å bli virkelig fint og fresht. Nå ser vi frem til sesongstarten!


Kärradal - Varberg

Også på sjarmerende Kärradal venter det nyheter i løpet av 2024. Rundt 20 campingplasser med strøm vil bli tilgjengelige akkurat i tide for sommeren. I tillegg vil vi sørge for at det er drenering ved miljøstasjonen for å lette campingferien, tjohoo!


Nydala – Umeå                       

På Nydala - Umeå kommer vi til å renovere deler av servicehuset for å gi det en oppgradering. Noen av Nydalahyttene vil også bli renovert med nytt og friskt kjøkken, samt males på nytt. Og her kommer en nyhet for alle små campere - destinasjonen vil få nye hoppeputer!


Orsa – Dalarna

Velkommen til Orsa og Dalarnas Riviera! Her vil vi gjennomføre service og renovering av den populære eventyrgolfen på området. I tillegg vil vi fortsette renoveringen av noen av hyttene slik at de blir enda finere!


Sibbarp - Malmö

Fine Sibbarp – Malmö, den ultimate destinasjonen for deg som vil kombinere storbyferie med avslapning. Her vil vi utvide antallet bobilplasser slik at enda flere glade bobilturister kan feriere! Destinasjonen vil også få en ny hoppepute akkurat i tide for sesongstarten.

Siljansbadet – Rättvik

På Siljansbadet venter en morsom nyhet for alle livlige sommerferiebarn! Destinasjonen vil nemlig få en hoppepute på området. Et sikkert kort for alle små campere under ferien. Hurra, vi gleder oss!


Sjöstugan - Älmhult

Har du ikke oppdaget vår koselige Småland-idyll Sjöstugan – Älmhult? Her venter både hygge, morsomme aktiviteter og vakker utsikt! Akkurat i tide til sesongstart 2024 vil servicehuset på området være totalrenovert, en virkelig oppgradering!


Skönstavik - Karlskrona

Herlige Skönstavik! Her kommer en morsom nyhet for våre små campere der ute. Destinasjonen vil nemlig få en hoppepute som skal plasseres i nærheten av servicehus 1. Hurra, så gøy for alle livlige campere!

Stensö - Kalmar

Til fantastiske Stensö – Kalmar kommer campere hvert år for å nyte den vakre naturen og herlige bad! Her vil vi bygge nye bobilplasser, perfekt for deg som ferierer med bobil og ønsker å nyte det koselige Kalmar!

Västerås - Mälaren

Velkommen til koselige Västerås! Her skjer det noe hyggelig for deg som foretrekker hytteferie. Lodgene på destinasjonen skal nemlig renoveres og få en virkelig oppgradering med blant annet nytt kjøkken og gulv. Det kommer til å bli veldig pent!


Åhus - Kristanstad

På favoritten Åhus skjer det mye bra! Her skal servicehus 2 renoveres og få nye dusjer og toaletter. En eventyrgolf med Yessitema flytter også inn på destinasjonen, så gøy! I tillegg vil flere campingplasser med strøm være klare til sesongåpningen. Hurra, så mye moro!


*Vi reserverer oss for eventuelle justeringer i innvesterings- og renovasjonplanen. Flere nyheter vil bli annonsert her i løpet av året.