Severdigheter

Vi ligger nært til flere interessante utfluktsmål, som Telemarkskanalen; en vannvei på 105 km lengde, 8 sluseanlegg og flere brygger. M/S Telemarken er en av tre båter som tar deg igjennom vakre Telemarkskanalen. Ruten starter på Akkerhaugen, i nærheten av campingen og går over Norsjø til Ulefoss. Der sluses båten gjennom kanalen til Lunde, og drar derfra tilbake til Akkerhaugen.

 

Bø i Telemark ligger bare 20 minutter fra oss, og vi er også bare 25 minutter fra Notodden.

 

Se flere av Telemarks severdigheter nedenfor.

 

.

Telemarkskanalen

Opplev Telemarkskanalen direkte fra bryggen her i Norsjø med vår helt egen cruisebåt, Telemarken! Langs turen passerer vi sluser. 

Legg opp turen akkurat som du vil. De fleste velger å ta båten begge veiene, men det er også mulig å kombinere båtturen med en busstur.


Norsjø golfpark

Til deg som er golfinteressert: Vi har gode nyheter! Bare 20 minutter fra campingen ligger Norsjø golfpark, en naturskjønn bane fra første til siste hull. Banen har 18 hull i varierende forhold. Det de har til felles, er den utrolige utsikten uansett hvor du befinner deg. Har du vanskelig for å reise på ferie uten å ta med golfkøllene? Les mer om banen her!


Besøk fruktbygda Gvarv

First Camp Norsjø – Telemark ligger midt i «Fruktbygda», det området i Norge der fruktsmaken er på sitt beste. Et nettverk av produsenter av mat, drikke og opplevelser har gått sammen for å skape en unik og felles identitet, bare en kort sykkeltur fra campingen.

Formålet er å fremme lokale produkter og tradisjoner, og å sørge for at både lokalbefolkningen og de besøkende får en innføring i hvordan disse produseres. Skapertrangen er utrolig sterk i Fruktbygda, noe som har ført til mange prisbelønte produkter. Her kan du møte fantastiske folk, prøvesmake deg frem og kjøpe med deg noe fint å ta med hjem. Du finner massevis av opplevelser og aktiviteter på et lite område. Velkommen til Fruktbygda!


Gå på kino

20 minutter unna ligger Bø kino, hvor du finner et variert filmtilbud året rundt. Helt perfekt når campingværet svikter eller når du vil unne deg litt ekstra kos. Les mer og kjøp billetter her.