Familie

Norsjæ – Telemark har aktiviteter for alle aldre.

 

Koble av med noen late dager på stranden, eller kanskje prøv noen ac våre aktiviteter på campingen eller i nærheten.
 

Vår camping har flere aktiviteter, men den største opplevelsen er nok Kabelparken som passer hele familien. Unik opplevelse!

 

Vi har også enkle aktiviteter som trøbåter, kano, SUP-brett, båtutleie, minigolf, trening i det fri, aktivitetsprogram med barneaktiviteter i juli med blant annet quiz, skattejakt, ansiktsmaling osv.


Norsjø Kabelpark

Norges eneste full size kabel ligger rett nedenfor Norsjø - Telemark sitt campingområde. Her er alle velkommen til å prøve både wakeboard, vannski og kneeboard. Du kan ta nybegynnerkurs, men også kurs opp til proffnivå. Nybegynnerkurs koster 300,- pr pers. Du kan til og med feire bursdagen din her ved å leie kabelbanen utenom åpningstid. For mer info om priser og diverse kan du trykke her. Vi anbefaler familiepakken for 4 pers, 1450,- (fire dagskort.) Billetter får du kjøpt i butikken til Kabelparken som ligger nede ved Norsjø i eget hus. Litt herlig action i Norsjø gir gøye minner for store og små.


Klatreparken høyt og lavt

Telemarks morsomste klatrepark ligger bare 20 minutter fra campingplassen! Her kan du oppleve verden fra tretoppene gjennom 119 hinder i 6 baner med totalt 18 ziplines av varierende lengde og vanskelighetsgrad. Åpningstidene i sommersesongen 2023 frem til 13.august er 10:00-18:30 hver dag, 19.august til 22.oktober er det åpent lørdag og søndag 11:00 til 16:30. Spenning og moro for store og små – et perfekt eventyr for hele familien. For å være sikret plass er det lurt å kjøpe billetter på nettsiden til klatreparken før ankomst; billetter. Les mer om klatreparken her.


Bø Sommerland

Skandinavias største vannpark er absolutt verdt et besøk hvis du liker badeeventyr! Sommerlandet er proppfullt av aktiviteter for store og små, med et imponerende utvalg vannrutsjebaner og morsomme aktiviteter. Her kan dere konkurrere mot hverandre, rutsje sammen og skape uforglemmelige minner.

Vannparken ligger ca. 20 minutter fra campingplassen, noe som gjør det til en perfekt dagstur på en solfylt sommerdag. Les mer og kjøp billetter her