Romslige oppmerkede plasser med strøm for både bobil, campingvogn, kombicamp og telt.

Over 200 plasser fordelt på ulike områder, noen med bare gress og noen med både grus og gress. Du kan reservere uspesifisert plass på et valgt område, enten ved å bestille på denne nettsiden eller ved å kontakte oss på e-post eller telefon. I nærområdet er det flotte turmuligheter. Det er også gangavstand til spisesteder, Lunde sluse, buss- og togforbindelse samt butikkene i Lunde sentrum.

Oppstillingsplass

På campingområdet er det ulike oppstillingsplasser å velge mellom, avhengig av hvor stor plass du trenger, og om du ønsker strøm og vann. Du kan også velge å bo i nærheten av vårt handicapvennlige servicehus. Hos oss er det til og med gratis varmvann når du dusjer.

Oppstillingsplass uten strøm – inntil 11 meter
Fine oppstillingsplasser uten strøm for deg som har campingvogn. Disse plassene egner seg best til campingvogner med en makslengde på 11 meter. Velg ønsket plass på kartet når du bestiller. 

Oppstillingsplass med strøm – inntil 10 eller 12 meter
Oppstillingsplass med strøm, plass til ekvipasje på opptil 10 eller 12 meter. Hvis du ønsker en bestemt plass, må du velge plassen på kartet når du bestiller på nett.

Oppstillingsplass med strøm og vann – inntil 10 eller 11 meter
Oppstillingsplass med strøm og vann med plass til ekvipasje på opptil 10 eller 11 meter. Hvis du ønsker en bestemt plass, må du velge plassen på kartet når du bestiller på nett.

Oppstillingsplass med strøm og VA – inntil 10 eller 12 meter
Oppstillingsplass med strøm, vann og avløp med plass til ekvipasje på opptil 10 eller 12 meter. Hvis du ønsker en bestemt plass, må du velge plassen på kartet når du bestiller på nett.


Telt

Teltplass med strøm
Lunde – Telemark har fine plasser med strøm som passer perfekt for deg med telt! På campingplassen finner du alle nødvendige fasiliteter i servicebyggene på området.


Bobil

Bobilplass med strøm og VA – maks 12 meter
Kommer du med bobil, kan du velge mellom flere fine oppstillingsplasser. Disse plassene er spesielt beregnet på bobiler. Alle har tilgang til vann og avløp.


Sanitærfasiliteter

Gratis varmvann i våre servicehus

På område A finnes det et sanitærbygg med toaletter, dusjer, flere HC-dusjrom, et kjøkken og en CamperClean-tømmestasjon. I tillegg er det en sanitærvogn med toalett på S-området. På B-området finner du også et sanitærbygg med toaletter og oppvaskområde. Og du, hos oss er det gratis varmvann også når du dusjer.


Sesongplass

Du vet vel at vi har plasser til deg som vil ha campingvognen stående hos oss hele sesongen? Og både før og etter sommersesongen. Du bestemmer ganske enkelt selv hvor lang du vil at sesongen skal være