Arrangement

Dersom din bedrift eller forening har behov for å holde møte, kurs eller andre arrangementer, står vi klare med lokaler, servering av mat fra menyen, kaffe/te, frukt og kake, eller hva du ellers måtte ønske deg.

 

Vi tilbyr også overnatting i våre store vikinghytter eller bobiler i forbindelse med arrangementet til en god pris.

 

Hvis det høres interessant ut, skriv en e-post til hasmark@firstcamp.dk og få et tilbud til akkurat ditt arrangement med eventuelle ønsker du måtte ha til settingen. Da skal vi gjøre det vi kan for å gjøre det til et fantastisk arrangement.

Barnas bursdag

Inviter vennene dine til en bursdagsfest i badelandet. På First Camp Hasmark Strand har du nå muligheten til å feire en barnebursdag med mat fra First Camp Bistro.

Når du er ferdig i badelandet og spist kan du fritt bruke våre lekeplasser og hoppeputer. Eller du kan ta et månebilløp før hjemreisen.

For ytterligere informasjon og bestilling av arrangementer - ring tlf. +45 64 82 62 06, eller send oss ​​en e-post på hasmark@firstcamp.dk.

Bedrifter

Hold selskap på First Camp Hasmark Strand - Fyn!
I våre flotte selskapslokaler kan du holde bryllup, konfirmasjon, jubileum eller bursdag. Bedriftsrommene kan også med fordel benyttes til forelesninger eller undervisning.

De sosiale rommene på First Camp Hasmark Strand - Fyn kan brukes av alle. Du trenger derfor ikke være medlem av en forening eller bo på siden. Kontakt oss i god tid slik at vi sammen kan finne en ledig dato som passer dine behov. Vi vil gjøre alt for å imøtekomme dine ønsker, slik at festen din blir akkurat slik du ønsker den.

Våre selskapslokaler har servise, porselen, glass og det som ellers skal brukes til fest. Alt du trenger å gjøre er å invitere gjestene og lene deg tilbake, så ordner vi resten.

Når du holder festen hos oss kan du også kjøpe gratis adgang til badelandet til en gunstig pris, og det er selvfølgelig gratis adgang for dine gjester til alle våre lekeplasser.

Kommer gjestene langveisfra og trenger overnatting, leier vi ut både hytter og campingvogner.

For ytterligere informasjon og for å bestille rom - ring 64 82 62 06.