JOBB MED OSS

Er du serviceorientert, engasjert og liker å jobbe med mennesker?

Jobb med oss

First Camp er Skandinavias største campingkjede med over 55 destinasjoner, og det har vi blitt ved å sette gjestenes opplevelser i første rekke. Vi jobber med service, og vi har fordelen av å bidra til å skape campinglykke for gjestene våre. 

Moments of happiness for the many people er det vi jobber for hver dag, og glede er det vi vil at gjestene våre skal føle, det er det vi vil at medarbeiderne våre skal føle. For at det skal skje, må alle som jobber i First Camp være upretensiøse og positive. Gjestenes opplevelse kommer alltid først, for de har valgt å tilbringe sine verdifulle feriedager hos akkurat oss.

Våre verdier

I First Camp-familien jobber vi daglig med våre verdier: We careWe have funWe simplify og We deliver results. Vi bryr oss om gjestene våre og hverandre som kolleger samt miljøet omkring oss. Vi ler med hverandre og byr på oss selv, vi har det gøy, for camping er jo kult(!). Vi hjelper hverandre som kolleger og prøver, i alt vi foretar oss, å gjøre det enklere for gjestene, store som små, nye campere og rutinerte campingentusiaster. Og vi leverer resultater, hvis ikke gjesten er fornøyd, da er ikke vi fornøyde, og vi gir alltid det lille ekstra for å komme ett skritt forover.

En voksende campingkjede

Campingkjeden vår vokser hele tiden ved at nye campingplasser og medarbeidere kommer til First Camp-familien. Vi er en seriøs arbeidsgiver med kontroll på både kollektivavtaler og arbeidsmiljøspørsmål. Arbeidsplassene våre passer både for deg som vil gjøre karriere innen bransjen, eller deg som vil ha verdens morsomste sommerjobb. Mange unge får sin første ordentlige jobb hos oss, og det er et ansvar vi setter pris på. Når mange siden velger å bli værende gjennom årene og vokse sammen med oss, gjør det oss svært stolte. Uansett om du søker en jobb i resepsjonen, som vaktmester eller renholder på en destinasjon, om du vil bli en av våre nye ledere eller en del av vårt økonomiteam – så kan du finne den neste jobben hos oss!

Bli kjent med oss i First Camp ved å se på videoen nedenfor!

Ledige stillinger i Norge

Er du serviceorientert, engasjert, liker å jobbe med mennesker? Og ikke minst: ha lyst til å ta del i at gjestene får en enda bedre ferieopplevelse enn det de turte å håper på? Da er du den rette til å søke jobb hos oss på First Camp.

Kontaktinfo:

Ønsker du å vite mer om å jobbe hos sommerdestinasjonen Norsjø - Telemark? Ring + 47 35 95 84 30, og spør etter Renathe eller Hege. Det lønner seg å være nysgjerrig.

For de givende stillingene hos Bø - Telemark kan du ringe +47 35 95 20 12, og spørre etter Elisabeth eller Nora.

Sommerdestinasjonen Lunde - Telemark kan nåes på telefon +47 91 57 54 21, spør etter Lars. Her kan det komme godt med å ha interesse for kano/kajakk og/eller sykkel.

Ønsker du å vite mer om å jobbe i de ulike stillingene på Gol - Hallingdal? Ring +47 32 07 41 44, og spør etter Edith. Vær obs på at Gol - Hallingdal dessverre fikk et tøft møte med ekstremværet Hans. Det vil ta tid å bygge opp en destinasjon, og vi er usikre på tidshorisont og når vi har behov for bemanning igjen.