alt
alt
Yessi och personal
Solvik - Kungshamn

Jobb med oss

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med nærmere 70 destinationer i Sverige, Norge og Danmark. Vores arbejdspladser passer både til dem, der ønsker at gøre karriere i branchen, og dem, der ønsker verdens sjoveste sommerjob. Hos os finder du job inden for alt fra reception, vicevært, bistro eller hvorfor ikke blive en af ​​vores nye ledere eller en del af vores økonomiteam? Her er noget for enhver! 🌟

Se våre ledige stillinger

Er du serviceorientert, engasjert og liker å jobbe med mennesker? Vi vokser hele tiden og leter alltid etter nye stjerner for å bli med i familien vår. Ta en titt på våre ledige stillinger og send inn din søknad i dag.

jobba hos oss - personal

Våre kolleger har ordet

Hvordan er det egentlig å jobbe på First Camp? Her får du møte noen av våre fantastiske kollegaer som deler sine tanker og erfaringer. La deg inspirere og bli en del av First Camp-familien!

Våre verdier

I First Camp-familien jobber vi daglig med våre verdier: We careWe have funWe simplify og We deliver results. Vi bryr oss om gjestene våre og hverandre som kolleger samt miljøet omkring oss. Vi ler med hverandre og byr på oss selv, vi har det gøy, for camping er jo kult(!). Vi hjelper hverandre som kolleger og prøver, i alt vi foretar oss, å gjøre det enklere for gjestene, store som små, nye campere og rutinerte campingentusiaster. Og vi leverer resultater, hvis ikke gjesten er fornøyd, da er ikke vi fornøyde, og vi gir alltid det lille ekstra for å komme ett skritt forover.

Bli kjent med oss i First Camp ved å se på videoen nedenfor!

Spørsmål og svar