Klatring-i-tre-Hoyt-og-Lavt-klatrepark-Bo

Høyt & Lavt blant tretoppene

Opplev Telemark fra tretoppene i den svimlende klatreløypa. Her er både venner og familie hjertelig velkommen for å utfordre hverandre i den enorme klatreparken som slynger seg langs First Camp Bø. Høyt & Lavt Telemark er et sted for opplevelser, utfordringer, disiplin og læring. Klatreparken består av forskjellige typer hinderløyper blant trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Hinderløypene består av zip-lines og tau som er innebygd i det naturlige terrenget, slik at du kan oppleve en spennende skogverden på en naturlig måte.

 

Høyt og Lavt klatreparker støtter solsikkemerket. Ekstra trygghet er noe alle setter pris på, og noen trenger også ekstra tid oppe blant trærne. Når en gjest hos Høyt og Lavt klatrepark bruker solsikkemerket gir det andre gjester, våre instruktører og andre ansatte muligheten til å vite at vedkommende trenger litt ekstra hjelp her og der, og behov for noe mer tid på de hindrene gjesten kan syns er litt mer utfordrende. Solsikkemerket gjør usynlighet synlig, med litt ekstra solskinn. Gjesten som bruker solsikkemerket har en usynlig funksjonsnedsettelse. Vi heier på alle

 

I klatreparken Høyt og Lavt kan hele familien ta del i utfordrende aktiviteter og ekte naturopplevelser i et trygt miljø, for alle aldre og kompetansenivåer. Du vil bli kurset før du kaster deg løs. Les mer. Her finner du også priser på dagsbilletter, 3-timers kort og familiebillett. Billetter og gavekort til Høyt og Lavt klatrepark kan også kjøpes i resepsjonen til First Camp Bø – Telemark.

 

24. juni – 13. august:
Åpent hver dag fra 10.00 – 18.30
14. august – 22. oktober:
lørdag og søndag kl. 11:00 – 16:30
Uke 40 og 41:
torsdag – søndag kl. 11:00 – 16:30

 

Kontakttelefon til Høyt & Lavt ved åpningstid er +4790481633