Zipline Høyt og Lavt Bø Telemark

Høyt & Lavt blant tretoppene

Opplev Telemark fra tretoppene i den svimlende klatreløypa. Her er både venner og familie hjertelig velkommen for å utfordre hverandre i den enorme klatreparken som slynger seg langs First Camp Bø. Høyt & Lavt Telemark er et sted for opplevelser, utfordringer, disiplin og læring. Klatreparken består av forskjellige typer hinderløyper blant trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Hinderløypene består av zip-lines og tau som er innebygd i det naturlige terrenget, slik at du kan oppleve en spennende skogverden på en naturlig måte.

 

I klatreparken kan hele familien ta del i utfordrende aktiviteter og ekte naturopplevelser i et trygt miljø, for alle aldre og kompetansenivåer. Les mer.

 

Åpningshelg 2023 er 6. -7. mai. Høyt og Lavt sammen med campingen Bø – Telemark, byr denne helgen på gratis is til alle klatrende gjester.
Campingen frister også med 20% rabatt på alle overnattinger. Bruk koden HOYTLAVT23 når dere bestiller. Rabatten gjelder 5. 6. og 7. mai via onlineboookingen hos First Camp.